„Pizzerii” au împotmolit-o pe ASU Poli

ASU Politehnica și Mama Mia Becicherecu Mic au avut parte de o adevărată luptă în noroi în amicalul de miercuri. Terenul desfundat din zona Dacia din Timișoara a fost chiar și așa gazda câtorva reușite spectaculoase. „Pizzerii” din Liga a III-a au dominat prima repriză, pe care au tranșat-o cu 3-0. Pe final alb-violeții au punctat de două ori, doar pentru a stabili însă scorul final la 2-3. În trupa pregătită de Narcis Petre și-a făcut apariția în ultimele minute și controversatul Sorin Udrea.

Ploaia din cursul zilei a făcut ca terenul CSS din cartierul cunoscut timișorenilor ca și „Circumvalațiunii” să devină o adevărată orezărie. În ciuda minusurilor jocul dintre locul 2 din C4 și 1 din D a oferit și momente spectaculoase. În minutul 10 Naidin a luat la țintă bara dintr-o „liberă”. Dar a fost doar un foc de paie pentru trupa pregătită de Sorin Brîndescu. „Pizzerii” și-au pus în mișcare jocul și au dominat prima parte. În minutul 23 Zurbagiu a egalat cu un șut superb de la distanță. Imediat peste patru minute s-a făcut 0-2, după ce Telescu a transformat un penalty făcut de Rusu. Nici nou intratul Rogojină între buturile lui ASU nu a avut mai mult noroc. Lovitura liberă bătută de Negruț a prins terenul greu și i-a sărit din piept, Costea a profitat și a stabilit scorul la pauză. Filimon pentru echipa de pe „Știința”, respectiv Steop – bară dintr-o foarfecă de senzație, au mai încălzit atmosfera. În rest jucătorii au încercat să-și mențină echilibrul și să nu pice în cele mai mari bălți.

„Asistent” luat de gât, nu de Udrea

Stropii iritanți au continuat să cadă și în repriza secundă. Când blocurile din jur blocau deja lumina zilei. Centea a lovit și el bara la șase minute de la reluare, după care au urmat momente mai slabe de joc la ambele formații. Alb-violeții au avut totuși un plus pe final, când au redus din handicap. Budur a fost faultat în careu în minutul 83 și Vucea a transformat penalty-ul. Iar peste alte patru minute Rebenciuc a înscris la rândul său cu un trasor de la distanță.

Pe final, la „oaspeți”, a intrat și controversatul Sorin Udrea, acuzat într-un dosar de crimă organizată. „I-am promis că-l bag zece minute, s-a apucat el de fotbal, am zis hai”, a spus la final antrenorul Narcis Petre.

Atacant în trecut la FC Chișoda, Udrea nu a apucat să scuture plasa porții adverse, poate o va face pentru AS Murani în retur. Spre final Becicherecu a avut parte de un jucător eliminat pentru violență. Nemulțumit de decizii, fundașul Marius Toma l-a luat de gât pe unul dintre arbitri asistenți. El a fost eliminat chiar de către Mihai Hromei, „secundul” lui Mama Mia, care a oficiat la „centru”.

Conform convenției la teste eliminatul a fost înlocuit cu alt jucător. După meci „pizzerii” au poftit la grătarul în cinstea zilei de naștere a președintelui Viorel Hârșan, bucuroși că i-au putut dedica succesul de azi.

Voin, testat de ASU Poli

ASU Poli, cu multe absențe azi, majoritatea din cauza serviciului jucătorilor, l-a testat azi pe Denis Voin. Un tânăr de 19 ani care a jucat la Muncitorul Reșița în Liga a III-a. Folosit pe postul de fundaș dreapta acesta se află deocamdată în pregătire cu alb-violeții, existând posibilitatea să fie acontat și împrumutat la o altă trupă de „D” până în vară pentru a fi ținut sub observație.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

ASU Politehnica Timișoara: Rusu – Filimon, Contescu, Gălan, Damian – Vucea, Naidin, Ilie – C. Ion – Budur, Rus. Au mai intrat: Rogojină, Burtic – Gavriluță, Făgețan, Rebenciuc, Maranescu, Voin (Muncitorul Reșița). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Mama Mia Becicherecu Mic: Filip – Ștefanovici, Telescu, M. Toma, Negruț – Costea, Hecsko, Zurbagiu, Tăbăcaru – Steop, Molcuț. Au mai intrat: Culda – Cioancă, Z. Radu, Sturza, Centea, Luță, Hodiș, Postolache. G. Voicu (ex-CFR Tim., revenit din Germania) și Udrea. Antrenor: Narcis Petre.

Brîndescu, nemulțumit de prima repriză cu Mama Mia

Sâmbătă Mama Mia va juca un nou amical, cu Ghiroda. Pentru ASU Poli urmează un amical important cu Olimpia Satu Mare. Joc ce se va desfășura duminică, ora 17, fie pe „Știința”, fie la Baza 2.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă