Pivniceru i-a adus victoria Berceniului în amicalul cu Fortuna

Marius ANGHEL 12 Aug. 2013, 11:16 Pregătiri, amicale
Pivniceru i-a adus victoria Berceniului** în amicalul cu Fortuna

Tehnicianul Mugurel Cornățeanu a debutat cu stângul pe banca tehnică a echipei de Liga a III-a AFC Fortuna, grupare pe care a preluat-o imediat după jocul de Cupă, de la Făgăraș, el înlocuindu-l pe Stelian Gherman. Echipa sa a pierdut cu scorul de 1-0 (la pauză: 0-0) jocul amical disputat sâmbătă dimineața, pe stadionul „Fortuna”, din Poiana Câmpina, în compania viitoarei grupări de eșalon secund, ACS Berceni.

Singurul gol al partidei a fost izbutit în minutul 83, de către Pivniceru, cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă a gazdelor. Chiar dacă spre finalul jocului prahovenii au nimerit bara transversală, în cele din urmă ilfovenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui joc nu tocmai spectaculos, disputat pe o căldură insuportabilă.

Cu acest prilej, antrenorul Mugurel Cornățeanu i-a văzut la lucru pe portarul Hintașcu și jucătorii de câmp Florea, Păiuș și Taciuc, fotbaliști care provin de la Callatis Mangalia, dar care aparțin echipei Viitorul Constanța. În privința acestora se va lua o decizie în zilele următoare.

Următoarea partidă a jucătorilor de la Fortuna este programată mâine, la Boldești, de la ora 17.30, când în turul al III-lea al Cupei României vor întâlni gazdele de la Petrolistul.

AFC Fortuna – ACS Berceni 0-1 (0-0)
Stadion: „Fortuna”, Poiana Câmpina. Spectatori: circa 100. A marcat: Pivniceru (83).

AFC Fortuna: Hintașcu – C. Gheorghe, M. Marin (cpt), B. Șandru, Mureșan – I. Florea, Minciună, Păiuș, Vișan, V. Munteanu – Antohi. Au mai jucat: Zegheru, Stroescu – Caramalău, A. Gheorghe, Cr. Matei, Crosman, Stăncescu, Chelaru, Taciuc. Antrenor: Mugurel Cornățeanu.

ACS Berceni: L. Marin – Feraru, C. Sandu, Epaminonda Nicu (cpt), Pazon, A. Radu, Pădurețu, Pivniceru, Roman, Stan, Pătrașcu. Au mai jucat: Meilă – V. Ștefan, Al. Vasile, Ioniță, Fatai, C. Mihai, Nicolici. Antrenor: Marin Dragnea.

Arbitri: Mihai Amorăriței – Ștefan Călărașu și Roxana Bănăseanu (toți, din Câmpina).

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 12 Aug. 2013, 11:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă