Petruescu a stabilit programul Vulturilor și obiectivul pentru retur: „Pentru moment aici e nivelul nostru”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 11:39 Pregătiri, amicale
Petruescu a stabilit programul Vulturilor și obiectivul pentru retur:**

Lugojenii mai au la dispoziție două săptămâni pentru a-și reîncărca bateriile în vederea returului greu de campionat care îi așteaptă în Liga a III-a. Reunirea timișenilor va avea loc în 19 ianuarie, urmând ca o zi mai târziu să fie programată vizita medicală. Pregătirea centralizată se va desfășura în perioada 26 ianuarie – 8 februarie, pe plan local.

„Nu vom merge niciunde în cantonament. Acasă dispunem de toate condițiile necesare pentru o astfel de pregătire, teren mare, sintetic, sală de forță”, a declarat antrenorul „vulturilor”, Cosmin Petruescu. Lugojul este clasat pe poziția a 5-a a campionatului la finele primei jumătăți din Liga a III-a, cu 6 victorii, două egaluri și 4 eșecuri.

Întrebat de așteptările pe care le are de la returul campionatului, Cosmin Petruescu a fost realist. „Vreau să ne consolidăm poziția a cincea. E puțin probabil că vom reuși să mai urcăm în condițiile în care în turul campionatului am acumulat doar un punct din 12 posibile cu primele patru clasate. Asta înseamnă că pentru moment aici e nivelul nostru, acestea sunt posibilitățile pe care le avem. Sper doar să obținem mai multe puncte ca în retur, adică minimum 20″, a declarat antrenorul celor de la Vulturii Lugoj.

La nivelul lotului de jucători nu se întrevede niciun fel de schimbare, însă cel supranumit „Conferențiarul” nu exclude unele mici modificări. „Toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție acum au semnat în vară pe minimum doi ani, iar din punctul acesta de vedere ne putem considera fericiți. Dacă sunt jucători care doresc să părăsească echipa, suntem deschiși la masa tratativelor în cazul unei oferte favorabile. S-ar putea să aducem unul, maximum doi jucători, în special în compartimentul ofensiv, pentru completarea lotului”, a menționat Petruescu.

Lugojenii și-au stabilit și un calup de șapte dispute amicale, fiind în căutarea a încă doi adversari pentru datele de 4, respectiv 18 februarie.

Programul de jocuri amicale pentru Vulturii Lugoj:

24 ianuarie: Vulturii Lugoj – FC Bazoș
31 ianuarie: Racovița – Vulturii Lugoj
7 februarie: Vulturii Lugoj – Ripensia Timișoara
11 februarie: Ghiroda – Vulturii Lugoj
14 februarie: Giarmata – Vulturii Lugoj
21 februarie: Ripensia – Vulturii Lugoj
28 februarie: Vulturii Lugoj – Giarmata

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă