Petrolul sună adunarea marți, cu un singur gând: promovarea. Țintele ploieștenilor pentru întărirea lotului

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 11:45 Pregătiri, amicale
Petrolul sună adunarea marți, cu un singur gând: promovarea.** Țintele ploieștenilor pentru întărirea lotului

UTA e prima echipă din Liga 2 care se reunește în 2019, astăzi după-amiază, în timp ce a doua este o altă formație cu tradiție. Petrolul sună adunarea marți, de la ora 16:00, la propriul stadion, acolo unde așteaptă și suporterii.

Jucătorii echipei conduse de Mugurel Cornățeanu vor face pe 9 ianuarie vizita medicală iar până pe 28 se vor pregăti pe plan local. Între 28 ianuarie și 9 februarie 2019, petroliștii vor efectua un cantonament în Turcia, în Antalya. Pe parcursul stagiului, formația ploieșteană va susține cel puțin patru jocuri de verificare, primele două adversare fiind cunoscute: FK Belasica (Macedonia, prima ligă), pe 30 ianuarie, și Rotor Volgograd (Rusia, liga a doua), pe 2 februarie.

„Gata vacanța! Petroliștii susțin, marți, primul antrenament al anului

La fix o lună de la ultimul joc oficial, fotbaliștii Petrolului Ploiești se întorc la treabă, având în față un sezon de primăvară al cărui singur obiectiv îl reprezintă promovarea în primul eșalon.

Marți, de la ora 16.00, Mugurel Cornățeanu, antrenorul confirmat pe banca „galben-albaștrilor” până la finalul sezonului, va conduce primul antrenament din 2019, ședința de pregătire urmând să se desfășoare pe „Ilie Oană”, la ea fiind invitați să participe și suporterii echipei noastre.

Nu va fi neapărat o prezentare a lotului, pentru că efectivul cu care Petrolul va aborda campionatul este de așteptat să se contureze până la plecarea în stagiul din Antalya, ci un bun prilej de a lua un prim contact cu jucătorii vechi, dar și cu o parte dintre noutățile propuse pentru sezonul de primăvară.

Vă așteptăm, așadar, mâine, de la ora 16.00, pe „Ilie Oană”!”, a anunțat Petrolul pe pagina sa de Facebook.

Până acum, Petrolul s-a despărțit de trei jucători: atacantul olandez Jeroen Lumu (23 de ani) și mijlocașii Cristian Danci (30 de ani) și Antonio Cruceru (22 de ani).

Achiziții încă nu au făcut oficial, însă se vorbește despre interesul pentru Ionuț Voicu, atacantul Daco-Geticii București, golgheterul Ligii 2, sau mijlocașul Eriko Papa și portarul Ianoș Brânză, care aparțin de FC Botoșani. Potrivit realitateasportiva.net, ploieștenii sunt aproape să semneze și cu grecul Chrysovalantis Kozoronis (26 de ani), un mijlocaș liber de contract după ce s-a despărțit de Ergotelis, ocupanta locului 5 în liga secundă a campionatului elen.

 

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 11:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă