Petrolul și Academica Clinceni stau în weekend și și-au programat un meci amical. Când și unde are loc jocul

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 14:15 Pregătiri, amicale
Petrolul și Academica Clinceni stau în weekend și și-au programat un meci amical.** Când și unde are loc jocul

Petrolul a câștigat cu 4-0 meciul cu Concordia Chiajna 2 din etapa de Paște și s-a distanțat la cinci puncte de FCM Alexandria, a doua clasată, după ce a pierdut, surprinzător, pe teren propriu, cu Flacăra Moreni (0-1). Diferența de două puncte dintre primele clasate din Seria a 3-a s-ar putea reface repede, chiar la finalul acestei săptămâni. Doar pentru moment însă.

Ploieștenilor le-a venit rândul să stea, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească în etapa a 20-a pe Urban Titu, echipă care a abandonat competiția încă din tur. Alexandria urmează să joace vineri, de la ora 17:00, în deplasare la Concordia Chiajna 2 (locul 5). Dacă teleormănenii vor câștiga, atunci se vor apropia din nou la două puncte față de Petrolul.

Astfel, cum la finalul săptămânii nu are programat meci oficial, Petrolul a găsit soluția să umple golul din weekend prin perfectarea unui joc de verificare cu o grupare de eșalon secund. „Lupii” au profitat de faptul că Academica Clinceni are, la rândul ei, etapă liberă în Liga a 2-a, astfel încât cele două echipe se vor întâlni într-un meci-test, ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, pe stadionul de la Strejnic.

Cât o privește pe Academica Clinceni, aceasta ar fi trebuit să joace sâmbătă cu ASA Târgu Mureș, însă va câștiga la „masa verde”, deoarece gruparea mureșeană s-a retras în pauza de iarnă. Ilfovenii vor face 50 de puncte și au șansa să urce mai sus de locul 6, pe care îl ocupă în acest moment.

 

 

 

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă