Petrolul și Academica Clinceni stau în weekend și și-au programat un meci amical. Când și unde are loc jocul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2018, 14:15 Actualizat: 11 Apr. 2018, 14:16 Pregătiri, amicale
Petrolul și Academica Clinceni stau în weekend și și-au programat un meci amical.  Când și unde are loc jocul

Petrolul a câștigat cu 4-0 meciul cu Concordia Chiajna 2 din etapa de Paște și s-a distanțat la cinci puncte de FCM Alexandria, a doua clasată, după ce a pierdut, surprinzător, pe teren propriu, cu Flacăra Moreni (0-1). Diferența de două puncte dintre primele clasate din Seria a 3-a s-ar putea reface repede, chiar la finalul acestei săptămâni. Doar pentru moment însă.

Ploieștenilor le-a venit rândul să stea, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească în etapa a 20-a pe Urban Titu, echipă care a abandonat competiția încă din tur. Alexandria urmează să joace vineri, de la ora 17:00, în deplasare la Concordia Chiajna 2 (locul 5). Dacă teleormănenii vor câștiga, atunci se vor apropia din nou la două puncte față de Petrolul.

Astfel, cum la finalul săptămânii nu are programat meci oficial, Petrolul a găsit soluția să umple golul din weekend prin perfectarea unui joc de verificare cu o grupare de eșalon secund. „Lupii” au profitat de faptul că Academica Clinceni are, la rândul ei, etapă liberă în Liga a 2-a, astfel încât cele două echipe se vor întâlni într-un meci-test, ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, pe stadionul de la Strejnic.

Cât o privește pe Academica Clinceni, aceasta ar fi trebuit să joace sâmbătă cu ASA Târgu Mureș, însă va câștiga la „masa verde”, deoarece gruparea mureșeană s-a retras în pauza de iarnă. Ilfovenii vor face 50 de puncte și au șansa să urce mai sus de locul 6, pe care îl ocupă în acest moment.

 

 

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2018, 14:15 Actualizat: 11 Apr. 2018, 14:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă