Petrolul și-a stabilit locația unde face cantonamentul de iarnă și primii doi adversari din meciurile amicale ale acestui stagiu din străinătate

Marius ANGHEL 16 Dec. 2018, 15:01 Pregătiri, amicale
Petrolul și-a stabilit locația unde face cantonamentul de iarnă** și primii doi adversari din meciurile amicale ale acestui stagiu din străinătate

Chiar dacă nu au luat nicio decizie în privința staffului tehnic și a lotului de jucători, despărțiri, respectiv achiziții, conducătorii Petrolului au stabilit în finalul acestei săptămâni coordonatele principalului cantonament din această iarnă. „Lupii” se vor pregăti înainte de reluarea părții a doua a sezonului în Turcia.

Echipa ploieșteană aflată pe locul 3 în Liga 2, cu obiectiv clar promovarea directă, își va duce jucătorii să se pregătească în Antalya, între 28 ianuarie și 9 februarie 2019, cartierul general urmând să fie la Aska Lara Resort&Spa. Pe parcursul stagiului, petroliștii vor susține cel puțin patru jocuri de verificare, primele două adversare fiind, deja, cunoscute: pe 30 ianuarie, meci cu FK Belasica (Macedonia, prima ligă), iar, pe 2 februarie, test cu Rotor Volgograd (Rusia, liga a doua).

Reunirea Petrolului va avea loc în jurul datei de 7 ianuarie 2019.

Până acum, înainte de ultima etapă din 2018 și după ea, Petrolul s-a despărțit de trei jucători: atacantul olandez Jeroen Lumu (23 de ani) și mijlocașii Cristian Danci (30 de ani) și Antonio Cruceru (22 de ani).

Marius ANGHEL 16 Dec. 2018, 15:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă