Petrolul are doi jucători convocați la naționala Under 19 a României. Clubul a anunțat prețul biletelor pentru meciul de prezentare cu FC R

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 14:32 Pregătiri, amicale
Petrolul are doi jucători convocați la naționala Under 19 a României.** Clubul a anunțat prețul biletelor pentru meciul de prezentare cu FC R

Petrolul are doi jucători convocați la naționala Under 19 a României pentru acțiunea din perioada 28 iulie – 8 august. După ce, inițial, noua achiziție Andrei Rus primise hârtia de chemare la lot, mai nou, și Valentin Țicu a fost convocat de selecționerul Dan Oprescu.

România U19 va disputa, în acea perioadă, două jocuri în compania reprezentativei similare a Israelului. Cum campionatul Ligii 2 începe pe 3 august, Petrolul nu se va putea baza pe Rus și Țicu în prima etapă, în meciul cu Sportul Snagov.

„Vali Țicu, convocat la reprezentativa „U19”

Încă un tânăr jucător al „galben-albaștrilor” a primit convocarea pentru lotul reprezentativ, Valentin Țicu urmând să participe, în perioada 28.07 – 09.08, la o acțiune a echipei naționale „U 19″.

România va disputa, în acea perioadă, două jocuri în compania reprezentativei similare a Israelului, iar FC Petrolul are doi oameni la lot, pe lângă Țicu participând, la această acțiune, și fundașul dreapta Andrei Rus, proaspăt transferat de către „galben-albaștrii” în această vară.

Felicitări Vali! Felicitări Andrei!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Sâmbătă, meci de prezentare cu FC R

Altfel, clubul ploieștean a anunțat prețurile biletelor pentru meciul de prezentare a lotului pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2018-2019. Sâmbătă, de la ora 20:00, pe „Ilie Oană”, Petrolul o întâlnește pe FC R București.

La Peluze, biletele costă 5 lei, iar la Tribunele 0, I și II sunt 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casele de bilete ale stadionul „Ilie Oană”, deschise astăzi, între orele 12:00-19:30, vineri, de la 09:00-16:30, iar sâmbătă, de la ora 09:00 și până la startul confruntării.

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 14:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă