Petrolul a remizat în al doilea amical din Slovenia, cu o prim-divizionară, ea fiind cea care a înscris acum pe final

Marius ANGHEL 15 Jul. 2018, 15:26 Pregătiri, amicale

După înfrângerea din ultimul minut suferită în fața formației bosniace de prim eșalon FK Tuzla, scor 1-2, Petrolul s-a prezentat mai bine în testul de joi seară cu NK Krsko. Confruntarea cu echipa de prim-eșalon sloven s-a încheiat nedecis, scor 1-1, „lupii” reușind egalarea cu patru minute înainte de final, prin Paul Antoche.

Antrenorul Leo Grozavu a început meciul de la Krsko cu un „11” total schimbat față de cel folosit în primul joc, contra bosniacilor, cautând, astfel, să le dea minute egale tuturor jucătorilor din lot. Site-ul clubului petrolist ține să remarce că în formula de start s-au regăsit trei jucători U21, portarul Petrișor, Ene si Saim Tudor, și alți doi U18, Țicu și Rus, lucru care nu i-a împiedicat pe ploieșteni să joace de la egal la egal, în primele 45 de minute, cu oponenții lor.

A rezultat o primă repriză desfășurată sub semnul echilibrului, cu două bune situații ale petroliștilor, șutul lui Ene (24), respins de lângă bară de către Zalokar, și încercarea lui Herea (27) de a-l surprinde pe portarul gazdelor cu o minge trimisă de la circa 22 de metri, și cu alte două trecute în contul slovenilor, la ocaziile lui Sreckovic (43) și Mandic (44).

După pauză, Krsko a reușit să deschidă scorul în minutul 57, atunci când Sreckovic a intrat în careu pe stânga și, după un dribling scurt, a trimis fără speranțe pentru Petrișor, obligându-i pe ploieșteni să alerge după egalare. Pe care au reușit-o aproape de final, atunci când, la un corner bătut de Ciocâlteu, de pe stânga, Paul Antoche (86) a reluat cu capul, din preajma punctului cu var, făcând inutil plonjonul lui Frelih.

S-a terminat 1-1, Petrolul bifând, astfel, și o primă remiză în această vară, după victoria cu CS Balotești (2-0) și eșecul cu FK Tuzla City (1-2).

Marți au programat meciul cu croații de la HNK Gorica, o nou-promovată în primul eșalon, ce se va disputa la Velika Gorica, o suburbie a Zagrebului, de la ora locală 16:00 (17:00 în România).

Petrolul: Petrișor (Isvoranu 60) – Rus (Olaru 60), Fl. Plămadă (Antoche 60), Țicu (L. Cazan 70), Țigănașu (Danci 81) – Ghinga (cpt.)(M. Chindriș 77) – Mih. Ene (Cruceru 70), Cl. Herea (Ciocâlteu 75) – N. Popescu (Neziri 46), Arnăutu (Lambru 75), Saim Tudor (Velisar 90)

Mai jos puteți urmări amicalul cu NK Krsko:

Foto și video: FC Petrolul

Marius ANGHEL 15 Jul. 2018, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă