Petrolul a plecat în cantonamentul de la Poiana Brașov. Portarul lui „U” Cluj, un campion cu Oțelul și un alt jucător experimentat din Liga 1, ultimele noutăți din lotul lui Stoican

UPDATE: Petrolul a anunțat că lotul pe care îl are la dispoziție Flavius Stoican în cantonamentul de la Ploiana Brașov a primit întăriri la doar câteva ore după ce a ajuns la destinație. Rareș Simionescu, Mihai Constantinescu și Raul Bucur, jucători de la echipa de „Juniori A” a clubului s-au alăturat lotului. Constantinescu și Bucur participaseră și la reunire.

„Ajunși astăzi, după orele prânzului, în Poiana Brașov, „lupii” au efectuat, după-amiaza, primul antrenament din cadrul acestui stagiu montan.
Ședinta de pregătire s-a desfășurat pe stadionul Centrului Sportiv Național din Poiana Brașov, iar la ea au luat parte și trei jucători proveniți de la echipa de Juniori „A” a clubului nostru, Rareș Simionescu, Mihai Constantinescu și Raul Bucur, cei care au făcut joncțiunea cu restul lotului direct la fața locului.
De mâine, petroliștii vor intra în programul cu două antrenamente zilnice”
, a anunțat Petrolul.

Astfel, Petrolul are acum un lot format din 21 de jucători.


 

Petrolul a dat stat, luni, pregătirii noului sezon de Liga 2, iar după două zile de antrenamente pe plan local a și plecat în primul cantonament al verii. Astăzi de dimineață, echipa ploieșteană s-a urcat în autocar cu destinația Poiana Brașov, acolo unde va rămâne pentru următoarele nouă zile.

Antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziție, pentru început, un lot alcătuit din 18 jucători, care va fi completat în perioada următoare. Față de lotul cu care s-a început pregătirea, ultimele noutăți sunt portarul Cosmin Dur-Bozoancă (foto, 21 de ani, ex „U” Cluj, însă care aparține de Viitorul), fundașii Andrei Rus (18 ani, revenit după împrumutul la SCM Gloria Buzău) și Cristian Sîrghi (32 de ani, ex Dunărea Călărași) și mijlocașul Alexandru Munteanu (31 de ani, ex Dunărea Călărași).

Nu au fost luați la Poiana Brașov jucătorii Alberto Olaru, Alexandru Stoica și Mihai Velisar, precum niciunul dintre juniorii clubului convocați la reunire: Alexandru Radu, Andrei Iacob, Raul Bucur și Mihai Constantinescu. Dar nici juniori veniți în probe Cătălin Vaida, Răzvan Milea și Giovani Petcu, testați în primele două zile.

Lotul cu care Petrolul a plecat la Poiana Brașov:

portari: Cezar Lungu, Cosmin Dur-Bozoancă;
jucători de câmp: Ionuț Cioinac, Alexandru Zaharia, Laurențiu Marinescu, Sergiu Arnăutu, Alves da Silva Walace, Alexandru Șaim Tudor, Cătălin Ștefănescu, Mădălin Mihăiescu, Cristian Sîrghi, Ștefan Bărboianu, Alexandru Munteanu, Valentin Țicu, Mario Bratu, Robert Enache, Andrei Rus, Antonio Manolache.

La Poiana Brașov, „găzarii” își vor stabili cartierul general la Hotel „Piatra Mare”, Flavius Stoican urmând ca, în această perioadă, să pună accentul, firesc, pe acumulările fizice. În stagiul montan sunt preconizate și două jocuri-test, coordonatele acestora urmând să fie stabilite pe parcurs.

Apoi, în intervalul 10 iulie – 22 iulie, petroliștii își vor stabili cartierul general în Turcia, la Patalya Thermal Resort Hotel, în apropiere de Ankara.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă