EXCLUSIV | Alexandru Munteanu și Iasmin Latovlevici, aproape de o echipă din campionatul județean!

Anda DELIU 15 Jul. 2023, 15:17 Liga 4
EXCLUSIV | Alexandru Munteanu și Iasmin Latovlevici, aproape de o echipă din campionatul județean!

Doi jucători cu ștate vechi în Liga 1, unul chiar cu selecții în echipa națională, sunt pe cale să joace din august în Liga 4. Se va întâmpla în Banat, la Timișul Șag, formației care a ”rupt” toate barierele salariale la acest nivel și la care a ajuns deja Petre Ivanovici.

Șagul plusează pentru promovare. Primar e un fost arbitru

În acest an, Timișul Șag nu a mai contat în lupta la promovarea din Liga 4, de acolo de unde din Timiș a urcat CSC Peciu Nou. Va trage tare și CSM Lugoj, care a avut șanse în acest an. Astfel că Șagul, comună din sudul Timișoarei, a simțit nevoia să pluseze în lupta cu clubul unei primarii de municipiu.

Din iarnă, antrenor a venit Srgian Luchin. Echipa a reușit să joace finala fazei județene a Cupei României, unde a cedat în fața Voinței Mașloc. În comuna e primar Flavius Roșu, fost arbitru de centru la nivelul Ligii 2.

Roșu avea șanse și să ajungă să oficializeze meciuri de prima ligă, dar a preferat să ia calea administrației publice.

Cu salarii bune, atrag jucători spre apusul carierei

Clubul l-a convins deja pe timișoreanul Petre Ivanovici (foto articol). Mijlocașul de 33 de ani va fi angajat, conform informațiilor noastre, și în zona administrației din comună, astfel că, cu tot cu banii de acolo și de la club, va încasa luna 8000 de lei.

Pe club, unul al primăriei, se vor da salarii între 3500 și 4000 de lei. Ivanovici s-a format la Auto Timișoara și a mai jucat la Vac, în Ungaria, Farul Constanța, FC Botoșani,  FC Voluntari, Concordia Chiajna, ASU Poli Timișoara, Csikszereda și Minaur Baia Mare, cu carea retrogradat în Liga 3.

În discuții cu Alexandru Munteanu și Iasmin Latovlevici

Clubul e foarte aproape să bată palma și cu mijlocașul medieșan Alexandru Munteanu (foto articol), care are 35 de ani și care a fost tentat de stabilirea în Timișoara. El a jucat în cariera sa la Gaz Metan, ACS Poli, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, ASU Poli Timișoara, FC Buzău și CSM Focșani. Sunt discuții și cu fundașul Iasmin Latovlevici (foto principal), ajuns la 37 de ani.

Originar din Moldova Nouă și format în Timișoara, fotbalistul are zece selecții la națională. El a jucat în cariera sa la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Gloria Bistrița, Steaua București, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray, Bursaspor (Turcia), Kisvarda (Ungaria), CFR Cluj, FC Argeș și Petrolul Ploiești.

Liga 4 Timiș începe la jumătatea lunii august.

Foto: Ciprian Petcuț și Răzvan Păsărică (Sport Pictures), Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-remiza-cu-unirea-dej-19277260

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-pus-in-vanzare-abonamentele-19277257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2024-2025-cu-22-de-echipe-la-start-19277249

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-sezonul-2023-2024-faza-regionala-19277241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liam-rowan-buss-a-ajuns-in-italia-19277224

 

 

 

 

 

 

Anda DELIU 15 Jul. 2023, 15:17 Liga 4
Pe aceeași temă