Trei noutăți în lotul echipei CS Afumați. Vasile Neagu a întărit lotul în atac, la mijloc și în apărare

Andrei PASCU 22 Jul. 2024, 15:26 Liga 2
Trei noutăți în lotul echipei CS Afumați. Vasile Neagu a întărit lotul în atac, la mijloc și în apărare

În urmă cu o lună a consemnat reunirea CS Afumați. Pe 24 iunie a decis nou-promovata să organizeze primul antrenament al verii pentru pregătirea sezonului următor de Liga 2, dar au urmat câteva meciuri amicale și câteva veniri.

Antrenorul Vasile Neagu încearcă să mai aducă întăriri la nivelul lotului, dar până acum a consemnat câteva achiziții, pentru că, după cum a anunțat chiar ”principalul”, nu vrea doar salvarea de la retrogradare în stagiunea 2024/ 2025.

CS Afumați, trei achiziții

CS Afumați a anunțat că a mutat pentru prima dată la nivelul achizițiilor, după promovarea în Liga 2, în urmă cu ceva timp. Spunea că a reușit să îl convingă pe atacantul Andreas Chirițoiu să semneze. În cele din urmă, vârful a semnat cu altă nou-promovată, cu FC Bihor Oradea.

Conform Ilfov Sport, CS Afumați a reușit în aceste zile să aducă, până la urmă, câțiva fotbaliști pe care Vasile Neagu îi consideră potriviți pentru conturarea unui lot solid, pe Francis Florin Bălan (mijlocaș, 22 de ani, ex FC Voluntari), Alexandru Munteanu (extremă, 22 de ani, ex FC Voluntari) și Ștefan Cană (fundaș central, 23 de ani, ex CSM Alexandria, foto articol).

Amicalele disputate de CS Afumați în această vară

CS Afumați a disputat, până acum, mai multe amicale. A întâlnit o altă nou-promovata în Liga 2, AFC Câmpulung Muscel printre altele, cedat cu scorul de 0-1. Ilfovenii au mai avut amicale și cu o altă nou-promovată în liga secundă, Metalul Buzău, încheiat la egalitate, scor 1-1, dar și cu CSM Slatina, scor 1-1 (foto principal și articol).

În privința startului sezonului de Liga 2, 2024/ 2025, CS Afumați va începe campionatul în deplasare, la Concordia Chiajna.

Foto: CSM Slatina și Sport Pictures

Andrei PASCU 22 Jul. 2024, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă