Peisaj alb, remiză albă

06 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Peisaj alb,** remiză albă

Chimia Brazi a susținut vineri al doilea amical din 2012, adversara echipei pregătite de Octavian Grigore fiind liderul din seria a II-a a eșalonului al treilea valoric, Unirea Slobozia. Ialomițenii au coborât mai devreme din cantonamentul montan de frica avertizărilor meteo, scurtând cantonamentul centralizat cu o zi. Iar cum la Izvorani nu era sigur că se găsea terenul sintetic în condiții bune s-a apelat la un „compromis”, adică un nou antrenament fizic, pentru că de fotbal, tehnică și tactică nu s-a putut vorbi în condițiile în care a nins „ca în povești”.

Ca suprafață de joc a fost ales terenul din Bărcănești, unde cei de la Chimia se vor antrena și săptămâna viitoare, stratul de zăpadă fiind curățat o dată. Cele două echipe s-au angrenat la efort, antrenorii au rulat tot lotul valid avut la dispoziție, dar de marcat nu a marcat nimeni, scorul fiind același ca la startul meciului: 0-0.

Octavian Grigore nu i-a putut utiliza pe Ionuț Neagu și Iancu, locul fundașului central, în primul unsprezece, fiind luat de ultimul venit la Chimia, fostul prim-divizionar Marian Dedu (foto)! „A fost o repetiție utilă, pentru că terenul a fost acceptabil, ningând tot timpul. Am întâlnit o echipă solidă, care se luptă pentru promovare. Mi-aș fi dorit să îi întâlnim în condiții normale de joc, dar asta este, până la urmă, majoritatea echipelor de la acest nivel au aceleași probleme de adaptare a pregătirii la condițiile meteo” – a spus Octavian Grigore.

Chimia speră ca miercuri, la al treilea amical din perioada de pregătire, cu Petrolistul Boldești, apoi, sâmbătă, cu Astra 2 Giurgiu, să poată trece pe „sinteticul” de la Izvorani, astfel încât să se poată lucra și tehnico-tactic, cât de cât.

Să amintim și că ialomițenilor de ceea ce le-a fost frică nu au scăpat, echipa din Slobozia cazându-se la Mogoșoaia, pentru că drumurile spre Ialomița erau, deja, închise!

Chimia Brazi – Unirea Slobozia 0-0

Chimia: A. Gheorghe – Dinu, S. Ciobanu, M. Dedu, Irimescu – C. Vlad, G. Marin, Minciună, Năstase – M. Ivan, Arnăutu. Au mai jucat: Sava – Codreanu, Zamfir, Roman, Munteanu, Prodan, Butufei, P. Dedu, M. Stanciu, F. Dumitru, Potoroacă, E. Stoica, I. Radu. Antrenor: Octavian Grigore

Unirea: Dobre – Sescioreanu, V. Toma, Pricop, E. Stan – Soare, Macare, Ivașcă, C. Toma – Drăguț, Ștefan. Au mai intrat: Oprea – Cristeaș, Tudor, Gh. Dumitru, V. Gheorghe, Rosu, Revedei, Ibrian, Isac, Bozeanu, Stanciu. Antrenor: Ion Ionescu.

Articol scris de Marian DIMA

06 Feb. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă