Pe un vânt puternic, FC Bihor a remizat cu slovacii

03 Mar. 2012, 17:46 Pregătiri, amicale
Pe un vânt puternic,** FC Bihor a remizat cu slovacii

FC Bihor și-a continuat astăzi seria jocurilor amicale din această pauză competițională cu un nou meci disputat pe terenul sintetic al Bazei Sportive Liberty. De această dată, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa slovacă situată pe locul VI în liga secundă, FC Bodva Moldava.

La capătul unui meci de angajament fizic, cu o echipă slovacă foarte agresivă, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 0-0.

A fost ultima partidă în care antrenorul Stelian Farcău a folosit două echipe diferite în cele două reprize. Astfel, în prima repriză au jucat: Fildan – Moraru, Oltean, Petrache, Diarra – Florean, Selagea, Coroian, Sfârlea – Birtalan, Mărkuș. În repriza a doua pentru FC Bihor au evoluat: Fildan – Zanardini, Oltean, Deaconescu, Lupu – Bârză, Danci, M. Popa, Sorian – Bic, Fl. Pop.

„A fost un test util, pentru că am întâlnit un adversar ambițios și pe alocuri dur. Din păcate, a trebuit din nou să ne adaptăm la condițiile meteo, pentru că vântul a suflat foarte, foarte tare. Rămânem în continuare datori la finalizare”, a declarat, la final, antrenorul Stelian Farcău.

Inițial, jocul dintre cele două echipe trebuia să se desfășoare pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, dar din cauza ploii căzute în oraș joi noaptea și vineri dimineața s-a luat decizia ca meciul să fie mutat la Salonta, pe terenul sintetic.

În următorul joc amical, miercuri, de la ora 12, FC Bihor va întâlni, tot la Salonta, colega de serie, FC Maramureș Baia Mare, pentru ca sâmbăta viitoare să aibă programat un alt meci la Valea lui Mihai, cu echipa de ligă a III-a, Unirea.

Sursa: Bihoreanul

03 Mar. 2012, 17:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă