Pe un frig pătrunzător, FC Maramureș a remizat cu Luceafărul Oradea

08 Feb. 2012, 19:01 Pregătiri, amicale
Pe un frig pătrunzător,** FC Maramureș a remizat cu Luceafărul Oradea

Astăzi, la Baia Mare, pe un ger cumplit și un teren acoperit în întregime cu zăpadă, F.C.Maramureș Universitar din localitate și-a continuat seria partidelor cu caracter amical, întâlnind formația Luceafărul Oradea.

Dacă până la pauză doar mijlocașul băimărenilor Petrică Negrea a reușit să puncteze, băimărenii încheind primul mitan în avantaj, la reluare bihorenii, prin Vasile Pop (60) au reușit să egaleze. Cu doar 20 de minute înainte de final, Deac și-a adus echipa în avantaj pentru ca în ultimul minut de joc Blănaru de la oaspeți să închidă tabela de scor la 2-2.

FC Maramuresș a trimis în teren următorul 11: Bota- Duruș, Hodor, Toma, De Rosa – P. Achim, Daminuță, Fritea, V.Pop – Dragoș, Gego. Repriza a doua au început-o cu: Lovasz – Duruș, Hodor, Istrofor, De Rosa, Lais, Urs, Negrea, V.Pop – Deac – M. Feraru.

Luceafărul a început meciul cu: B. Miron – G. Bogdan, Letan, Cura, Tegzeș – Codoban, D. Mureșan, S. Ianc – Fl. Neaga, Gh. Popescu, Cr. Andor. După pauză au mai jucat însă și: Samoilă – A. Achim, E. Miculescu, Blănaru, D. Muntean și Onyeka.

„A fost un joc bun de antrenament, desfășurat pe un teren acoperit cu zăpadă. Sunt mulțumit de modul cum au răspuns jucătorii noștri, chiar dacă din punct de vedere tehnic nu am putut vedea prea multe, din cauza stării terenului, dar angajamentul la joc a fost bun. Încercăm diferite formule ca sa să vedem pe ce ne putem baza când va reîncepe campionatul”, a declarat Leo Grozavu pentru Bihoreanul, care a mai spus că sunt șanse reduse să se mai producă modificări în lotul Luceafărului.

În următorul joc amical, Luceafărul Felix va întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, echipa de liga a III-a, Flacăra Făget. Deocamdată nu se știe dacă partida se va desfășura la Salonta sau la Oradea.

Următorul amical al echipei lui Romică Buia este programat pe data de 11 februarie, cu Unirea Dej.

Articol scris de Alin BOȚIOC

08 Feb. 2012, 19:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă