Păuna i-a dat șah-mat lui Schumacher

25 Feb. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale
Păuna i-a dat șah-mat** lui Schumacher

Juventus a întâlnit joi, de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul propriei baze sportive formația Viitorul Domnești, ce evoluează în al treilea eșalon național. Vremea nefavorabilă fotbalului din ultimele săptămâni și-a făcut încă simțită prezența, meciul desfășurându-se pe o suprafață înghețată, acoperită pe jumătate de zăpadă.

Constantin Schumacher și-a menajat o parte importantă a jucătorilor de bază, astfel că jocul a avut un aspect echilibrat, cu puține faze clare de gol la cele două porți. În prima repriză, Juventus a irosit două situații bune de a deschide scorul și până la pauză scorul a rămas nemodificat.

Partea a doua nu și-a schimbat aspectul, numai că oaspeții au spart gheața prin Păuna, la capătul unui contraatac pornit după o eroare comisă în ofensivă de jucătorii lui Schumi. Golul atacantului Viitorului a fost de altfel și unicul înscris în acest joc de pregătire.

Juventus București: Bobariu – A. Sava, Trică, Bârsănel, Amet – Goșman, Daia, Grigore, Tene – Slobozeanu, Jane-Valdrack MK
Au mai jucat: Vlad, F. Pham, C. Pătrașcu, Ad. Ivan.
Antrenor: Constantin Schumacher

Viitorul Domnești: Vreme – Mihăilă, Coandă, Greaca, Poenaru – M. Sandu, Cr. Dinu, Iancu, Telioacă – Nicolescu, Păuna.
Au mai jucat: Plopeanu – N. Dumitru, Latu, Balauru
Antrenor: Valentin Bădoi

Sursa: juventusbucuresti.ro
Foto: photosport.ro

25 Feb. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă