Paulinho și Cristea i-au adus victoria Berceniului în ultimul test. Ce jucători străini mai așteaptă clubul ilfovean

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 16:15 Pregătiri, amicale
Paulinho și Cristea i-au adus victoria Berceniului în ultimul test.** Ce jucători străini mai așteaptă clubul ilfovean

Reveniți pe plan local după ce au încheiat cantonamentul de la Rășnov, ACS Berceni a avut programat, sâmbătă, un amical împotriva echipei Viitorul Domnești, a șasea clasată din Seria a II-a a Ligii 3. Jucătorii pregătiți de Marian Rada s-au impus cu greu, scor 2-0, prin două goluri reușite pe final de meci. Noile achiziții Paulinho, în minutul 70, și Cristian Cristea (foto), minutul 81, au punctat pentru gruparea din Liga 2.

ACS Berceni a contat încă din start pe jucătorii: Manciu – E. Nicu, Rusu, Fâșie, A. Radu – Al. Radu, Pădurețu, Paulinho, M. Neagu – A. Pătrașcu, L. Dobre.
Au mai jucat: Chiș, Cioranu, Ettien, Cr. Cristea, Cană, Badea, Bădulescu, Nistor, Ciuică, Matincă și Dragnea.

Potrivit spuselor managerului Dumitru Tudor, citat de IlfovSport, ACS Berceni așteaptă în zilele următoare mai mulți jucători străini pe care să-i transfere. „Vom aduce doi jucători foarte valoroși. Duminică (n.r. – 7 februarie) va sosi un atacant belgian de 23 de ani, de 1,90 metri, iar luni va veni un englez de origine filipineză. Sunt jucători pe care îi puteți urmări miercuri, în amicalul cu Voința Snagov, de la Berceni”, a spus Tudor.

După amicalul de miercuri cu Voința Snagov, ACS Berceni mai are programate jocuri de pregătire cu Metaloglobus (13 februarie), CS Ștefănești (17 februarie) și Înainte Modelu (20 februarie).

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 16:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă