Pătulea a bătut UTA de unul singur

13 Feb. 2012, 09:22 Pregătiri, amicale
Pătulea a bătut UTA** de unul singur

FC Farul a câștigat și cea de a treia partidă amicală din cantonamentul din Altalya, scor 2-0 cu UTA Arad. Ambele goluri ale constănțenilor au fost marcate de Adrian Pătulea (27, 58), cel care a ajuns la cota 6, în cele 3 partide de la Kemer.

Antrenorul Viorel Tănase a folosit următoarele formule de echipe, prima până în minutul 60, iar a doua în ultimele 30 de minute:
Farul (min 1-60): Curcă – Călin (15 – Nițescu), Stegaru, Sipovici, Sascău – A. Neagoe, Pană, Buzea, Husein – Ivanovici, Pătulea (foto)
Farul (min 60-90): Toma – Nițescu, Dobre, Sandu, Dino Eze – Nicola Berti, Amet, Sorin Paraschiv, R. Neagoe – Al. Paraschiv, Meka.

UTA: Smaranda (75 Cioară) – Cărpinișan (46 – Calvin), Pascariu, Gligor (46 – Varga), Siminic – Hidișan (60 – Mara), Urosevic, Bucur (46 – Bălan), Nădăban (60 – Purece) – Capătă (60 – Miron), Galanis.

Meka este un fost internațional de tineret ivorian, aflat in probe, iar Miron, Coteanu și Andronic au acuzat o stare de oboseală și au fost menajați. Cu 10 minute înainte de final, UTA a ratat o lovitură de la 11 m, Mara trimițănd în bară.

„După un antrenament fizic în această dimineata, din nou mă declar mulțumit de joc, mai ales în prima repriză. Sunt multumit ca nu am luat gol și încet-încet echipa începe să crească, mai ales din punct de vedere tactic. Am întalnit în această seară un adversar bun, omogen, cu același obiectiv ca noi, cu jucatori buni, unii cu ștate vechi în Liga 1, ca Hidișan si Mara. La antrenamentul de aseară și la cel de azi dimineață, i-am simtit pe Miron, Coteanu si Andronic ca nu erau lucizi și am decis să nu-i folosesc. Sorin Paraschiv are limită din partea noastră, au trecut două zile din cele șapte. Eu îl doresc la echipă, dar trebuie sa-și dorească și el. Este un baiat de caracter si ne poate ajuta. Se vede ca îi lipseste ritmul dar este clar că are stiința jocului, nu degeaba este campion de 3 ori”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Sursa: FC Farul

13 Feb. 2012, 09:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă