Farul țintește doar victoria cu Balotești: „Altă variantă nu avem”. Pătulea și Milea au revenit la antrenamente

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 10:23 Liga 2
Farul țintește doar victoria cu Balotești:

FC Farul susține vineri, 6 noiembrie, meciul din etapa a 12-a a Ligii a 2-a, întâlnind, de la ora 17:00, formația CS Balotești. „Marinarii”, care vin după înfrângerea din deplasare cu ACS Berceni, se află pe locul șase, cu 17 puncte, în timp ce echipa ilfoveană, fără victorie în ultimele cinci meciuri, ocupă poziția a 11-a, cu nouă puncte.

În confruntarea de vineri, FC Farul nu îi va putea folosi pe mijlocașii Florin Pătrașcu și Adrian Ionescu, ambii suspendați în urma disputei cu ACS Berceni, în care au fost eliminați. În aceeași confruntare, fundașul Ciprian Milea a fost înlocuit de timpuriu, în minutul 5, după ce s-a accidentat serios, spărgându-și arcada și fiind transportat la spital. Ziua de Constanța scrie că, de ieri, Milea a revenit însă la pregătire, iar cu echipa se pregătește și atacantul Adrian Pătulea, absent mai mult timp de pe teren din pricina unei accidentări.

Rămâne de văzut însă la ce potențial fizic se vor afla ei la ora meciului. „Disputa cu CS Balotești va avea gradul ei de dificultate. Oaspeții alcătuiesc o formație arțăgoasă și agresivă, care pune accent în special pe factorul fizic, dar trebuie să câștigăm. Altă variantă nu avem. Să sperăm că ne vom impune printr-un joc elaborat și eficient”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, președintele executiv al clubului constănțean, Auraș Brașoveanu.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă