Patru din patru

15 Jul. 2009, 15:55 Pregătiri, amicale
Patru din patru

Dunărea Giurgiu și FC Snagov au continuat duelurile cu multe goluri din sezonul precedent, astăzi, pe stadionul „Dunărea Port” din Giurgiu.
 

Partida arbitrată de localnicii Iulian Ivan, Petrică Pânzariu și Marius Stănescu a început cu 50 de minute întârziere din cauza faptului că ilfovenii au ajuns mai greu la locul de diputare al întâlnirii.
 

FC Snagov a deschis rapid scorul, în minutul 7, atunci când Fruntelată a marcat cu un șut plasat din afara careului, surprinzându-l pe Neagu.
 

Ciocârlan a egalat zece minute mai târziu, transformând cu siguranță un penalty obținut de Ștefan Iordache.
 

După pauză, elevii lui Marin Barbu preiau inițiativa și reușesc să marcheze două goluri prin Bănaru (minutul 54) și Kurtuly (minutul 61).
 

Cu „artileria grea” în teren (mulți dintre titularii din sezonul precedent) snagovenii reușesc să reducă din diferență prin Gigel Ene (minutul 69).

 

DUNĂ‚REA GIURGIU: Neagu – Ungureanu, Ciocârlan, Tatarciuc, Damian – Cojenel, Șanțmare, Ochia, Ivașcă – Udrea, Iordache. Antr. Marin BARBU

După pauză au mai evoluat: Dragne, Bănaru, Marian Stan, Kurtuly, Bucă, Alexandru Radu și Comăneanu.
 

 

FC SNAGOV: Badea – Dumitru, Găman, Cozma, Anghelini – Militaru, Vlad, Dedu, Nistor – Herta, Fruntelată. Antr. Mihai STOICA

Au mai evoluat: Boșilcă, Măcelaru, Tomozei, Zeciu, Popa, Florea, Coman, Cârlogea, A. Radu, G. Ene, V. Dinu I și V. Dinu II.

 

Victoria de astăzi a fost a patra pentru giurgiuveni (din tot atâtea meciuri) care mai au programate două partide de verificare, ambele cu Dunav Ruse (Liga a II-a bulgară). Prima se va juca la Giurgiu, sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 10.30, în timp ce „returul” se va juca la Ruse, pe 29 iulie, la o oră care va fi stabilită ulterior.

 

Articol scris de Costel SPÂNU și Bogdan V.

15 Jul. 2009, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă