Patrick Petre a debutat cu o dublă pentru Dinamo II!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 11:35 Pregătiri, amicale
Patrick Petre** a debutat cu o dublă pentru Dinamo II!

Proiectul de reconstrucție a lui Dinamo are efecte inclusiv la nivelul echipei secunde a clubului, acolo unde se pregătește generația pe care roș-albii vor să își reclădească gloria. Parte din acest plan este și Patrick Petre, fiul uneia dintre cele mai mari glorii a formației din Ștefan cel Mare, Florentin Petre.

Băiatul fostului internațional a debutat miercuri pentru Dinamo II într-un meci amical disputat contra echipei CS Tunari și câștigat cu 2-1, pe arena Granitul. Patrick a jucat pe postul de mijlocaș dreapta și a marcat o dublă, fapt care ar putea să-i aducă puștiului primul contract profesionist din carieră. Deocamdată, Petre jr, care va împlini 17 ani pe 9 mai, va mai sta o perioadă în probe la Dinamo II, dar șansele ca el să fie cooptat în lot pentru retur sunt destul de mari.

„Nu vreau ca despre mine să se vorbească de faptul că sunt băiatul lui Florentin Petre, ci să se discute despre realizările lui Patrick. Idolul meu este Messi”, a spus Petre cel mic, pentru DigiSport, după debutul reușit la echipa secundă a lui Dinamo.

Florentin Petre, în prezent secundul lui Cornel Țălnar la FC Brașov, se declară și el mândru de reușita fiului său: „Cât nu am avut contract, m-am ocupat personal de dezvoltarea lui ca fotbalist. Se vede că și acum are un antrenor personal, care îl antrenează. Sper să ajungă chiar mai valoros decât mine, mai ales că mai poate crește și în înălțime. Are deja vreo doi sau trei centimetri în plus”.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Au debutat și ultimele achiziții

Tot miercuri, la Dinamo II au jucat și Alex Giurgiu, fotbalist venit în Ștefan cel Mare în această iarnă, de la Astra, dar și Adi Popa II, revenit de la Universitatea Cluj. Primul a fost utilizat ca fundaș stânga, iar cel de-al doilea ca stoper la recomandarea antrenorului primei echipe, Flavius Stoican, deși la Chiajna și la gruparea ardeleană s-a consacrat ca mijlocaș la închidere.

1,68 metri înălțime are Patrick Petre (16 ani), cu doi centimentri mai mult decât tatăl său

Articol scris de Marius PITARU

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 11:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă