„Parcă-mi vine să mă las de fotbal și să candidez la primăria din Buzău”

15 Jan. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale

După ce antrenorul Viorel Ion a făcut tot felul de speculații, conform cărora la CF Brăila vor veni în pauza competițională mai mulți jucători, în special de la Gloria Buzău, iată că acum gruparea brăileană va pleca în cantonament cu doar trei noi achiziții.

Aceștia sunt Stelică Nicoliță, Pușcașu (ambii de la divizionara a treia Conpet Cireșu) și Ungureanu (de la Callatis Mangalia).

„Nu au fost baliverne ceea ce v-am spus despre jucătorii care urmau să vină la Brăila! Aceștia mi-au promis că vor veni să joace la gruparea pe care o antrenez, dar nu este treaba mea să le rezolv problemele la echipele la care sunt aceștia acum! Așa că vom pleca în cantonament tot cu jucătorii care au evoluat în turul de campionat, mai puțin aceia cărora le-au fost reziliate contractele pe cale amiabilă! Avem și trei noutăți, dar nu sunt sigur că-i vor prinde returul la CF Brăila. Mă voi decide în cantonament dacă-i opresc sau nu. Dar mai întâi să văd dacă voi mai antrena la Brăila, deoarece parcă-mi vine să mă las de fotbal și să candidez la primăria din Buzău”, a spus subînțeles Viorel Ion, antrenorul brăilenilor.

După cum am mai anunțat, echipa brăileană va pleca luni într-un stagiu de pregătire centralizat care va dura 12 zile și care va avea loc în stațiunea montană Sărata Monteoru. Din lotul CF-ului Brăila care a jucat în turul de campionat, nu mai fac parte jucătorii de câmp Vali Stan, Ion Ștefan, Costache, Balaban și Olenic, care și-au reziliat contractele pe cale amiabilă, în timp ce portarul Paul Botaș se va transfera la divizionara a treia Dunărea Călărași.

Plecarea spre Sărata Monteoru este programată pentru luni, 16 ianuarie, ora 8.00, de la stadionul „Municipal”, iar meciurile de verificare vor avea loc la întoarcerea acasă. Apoi, conducerea clubului brăilean intenționează ca echipa să mai efectueze un alt stagiu de pregătire centralizat la Izvorani sau Mogoșoaia, iar acum obiectivul cert al CF Brăila este evitarea retrogradării și nicidecum promovarea!

articol scris de Valentin Constantinescu

15 Jan. 2012, 16:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă