Daniel Pancu, după ce Rapid a fost eliminată cu greu din Cupă, de Poli Iași: „Până la penalty, nu a fost vreo diferență.” Ce ar fi făcut dacă știa că meciul cu UTA va fi amânat

Marius ANGHEL 26 Sep. 2019, 22:29 Cupa
Daniel Pancu, după ce Rapid a fost eliminată cu greu din Cupă, de Poli Iași:**

Poli Iași s-a calificat în optimile Cupei României după ce s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Rapidului, în 16-imile competiției KO, prin golul marcat de Andrei Cristea. În minutul 65, jucătorul de 35 de ani a transformat o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat în careu de Tano Bonnin, care a și fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a tras concluziile la finalul meciului și a precizat că nu a folosit rezervele pentru partida cu ieșenii.

„Din păcate, nu am putut juca în Regie (n.r. – meciul s-a jucat la Buzău), mi-am dorit foarte mult acest lucru. Ar fi fost altceva, am fi jucat pe teren propriu, valorile ar fi fost egale. Oricum, până la penalty nu a fost vreo diferență, numărul de ocazii a fost asemănător. 11 la 11 suntem bine, a fost un meci echilibrat, nu a fost vreo diferență între echipa de Liga 1, Iași, și cea din Liga a 2-a, Rapid.

Nu, și vorbesc foarte serios (n.r. – întrebat dacă a jucat cu rezervele). Nu desconsiderăm competiția, la noi nu există titulari și rezerve, toți jucătorii sunt tratați la fel, toți trebuie să demonstreze zi de zi că merită să joace la Rapid.

Noi nu am jucat azi cu echipa a doua sau cu rezervele, să fie clar. Dacă știam că se va amâna meciul cu UTA, apăreau alți jucători pe teren. L-am pierdut pe Drăghiceanu, l-am pierdut pe Labeau, care s-a accidentat, l-am pierdut pe Bonnin, fiindcă a luat roșu, vom avea probleme mari duminică (n.r. – la meciul din deplasare cu Metaloglobus), a spus Pancu, la microfonul DigiSport.

Antrenorul Rapidului a făcut și o declarație de dragoste echipei care l-a eliminat joi seara din Cupa României: „Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor. Eu voi fi mereu cu Poli Iași, e echipa din orașul meu natal, am fost în galerie la Poli Iași, va fi mereu în sufletul meu”.

Rapid cu Poli Iași: Drăghia (cpt.) – Băjan (Dodoi 71′), Bonnin, Al. Iacob, Bg. Manole – Djuric, Jorza, G. Crețu – Al. Dulca (Pănoiu 76′), Labeau (Oanea 36′), Goge. Rezerve neutilizate: Achiriloaie – Babaua, Vadasis, R. Lazăr.

CITEȘTE și: Reacția lui Mihai Teja după ce Poli Iași a eliminat Rapidul din Cupa României

Marius ANGHEL 26 Sep. 2019, 22:29 Cupa
Pe aceeași temă