Pânzaru se decide asupra ultimelor transferuri după amicalul cu Dunărea Galați

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
Pânzaru se decide asupra ultimelor transferuri** după amicalul cu Dunărea Galați

Sâmbătă, în afară de întâlnirea oficială de handbal din Sala Polivalentă, între Brăila și Galați se va derula și o dispută amicală la fotbal, în care adversare sunt formațiile din Liga a II-a, Dunărea Galați și CF Brăila.

O ultimă verificare a echipei brăilene în vederea meciului din Cupa României cu Viitorul Constanța care va avea loc miercurea viitoare, pe Stadionul Municipal, de la ora 16.30.

Și tot după testul de pe stadionul Dunărea Alin Pânzaru va decide dacă jucătorii sub 21 de ani, grecul Ioanidis și albanezul Giurani, vor rămâne sau nu la CF Brăila.

„Sâmbătă jucăm un amical la Dunărea Galați și după meci mă voi decide dacă îi păstrăm sau nu pe cei doi fotbaliști aflați în probe la noi. Sper ca pregătirea făcută în aceste două săptămâni să ne permită să abordăm cu șanse mai mari la victorie partidele oficiale dificile care urmează”, a declarat Alin Pânzaru.

Antrenorul principal al echipei brăilene consideră că este bine că partida din șaisprezecimile Cupei României de miercurea viitoare dintre CF Brăila și Viitorul Constanța are loc pe Municipal.

„Este bine că vom juca pe Municipal din două puncte de vedere, primul ar fi că vom evolua în fața propriilor spectatori, că vom avea un mare sprijin din partea brăilenilor în tentativa noastră de a ajunge în optimile Cupei României, în al doilea rând nu mai suntem obligați să facem o deplasare obositoare înaintea meciului din campionat cu Săgeata Năvodari, care se va derula sâmbăta viitoare”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă