Pânzaru, nemulțumit după victoria cu Unirea Slobozia: „Întâmplătoare”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 14:26 Pregătiri, amicale
Pânzaru, nemulțumit după victoria cu Unirea Slobozia:**

* Neagoe a marcat din penalty unicul gol al partidei disputate la Amara
* „O victorie întâmplătoare”, spune însă Alin Pânzaru

Pentru că la Brăila nu a avut un teren pentru a disputa amicalul cu Unirea Slobozia, echipa antrenată de Alin Pânzaru a trebuit să se deplaseze la Amara pentru ultimul test înaintea startului sezonului de primăvară. Meciul s-a disputat pe o suprafață de joc bună și a fost câștigat de brăileni cu 1-0, golul victoriei fiind înscris de Neagoe, din penalty.

„O victorie întâmplătoare. De rezultat sunt mulțumit, de joc nu, a existat aceeași preocupare a jucătorilor noștri de a găsi vinovați pentru nereușitele lor, fie terenul, fie arbitrajul le-a creat probleme în opinia lor. Este, totuși, o victorie de moral înaintea startului sezonului de primăvară, am învins ocupanta locului al doilea din seria Est”, a fost concluzia lui Alin Pânzaru după acest meci.

Ndigwe (15) a creat panică în careul advers, iar trei minute mai târziu, Dima a trimis mingea pe lângă țintă de la opt metri, în situație de unu la unu cu portarul Dobre. A urmat o serie de trei ocazii de gol ale gazdelor, irosite pe rând de Bolat, Florea și Ibrian. Presiunea gazdelor la poarta brăileană a crescut și în minutul 35, Ignat a faultat în propriul careu, Unirea Slobozia a beneficiat de un penalty, însă Emil Nanu a șutat peste transversala porții apărate de Comănescu.

În repriza a doua jocul s-a mai echilibrat, brăilenii au insistat mai mult și în minutul 77, a fost rândul lor să beneficieze de o lovitură de pedeapsă, după ce Iordache a fost faultat în careul echipei gazdă. Neagoe a șutat la poartă, Dobre a respins însă mingea, a ajuns tot la mijlocașul brăilean care, a doua oară, nu a mai ratat șansa golului.

CF Brăila s-a impus cu 1-0 în ultimul amical și de astăzi se pregătește pentru partida cu Farul Constanța, meci programat sâmbătă, pe Municipal, de la ora 11.00.

CF Brăila: Comănescu (60 Leu) – Spiridon (46 Colilie), Olenic (46 Petean), Ignat, Roșu – Spătaru, Ivan, Neagoe, Dima (46 Iordache), Frunză (46 Cl. Ionescu) – Ndigwe (69 Cazan).

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă