Pânzaru, mulțumit de prima parte a stagiului de pregătire de la Poiana Brașov. „Ne-a folosit și zăpada la ceva”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 14:15 Pregătiri, amicale

După primele patru zile de cantonament la Poiana Brașov niciun jucător brăilean nu are probleme medicale. Alin Pânzaru a condus două antrenamente pe zi și chiar dacă joi fotbaliștii s-au întâlnit cu mingea de fotbal a fost tot o ședință de pregătire fizică, deoarece pe terenul pe care s-a jucat stratul de zăpadă avea în jur de 20-25 centimetri.

„Pentru ceea ce avem noi nevoie în cantonamentul acesta, consider că beneficiem de condiții foarte bune de pregătire: avem sală pentru antrenamente fizice, pistă de alergare, dar și un teren, care momentan este acoperit cu un strat destul de gros de zăpadă. Dar ne-a folosit și zăpada la ceva, joi am făcut un joc școală, iar după un sfert de oră toți jucătorii gâfâiau. Niciun jucător nu se eschivează de la efort, ne încărcăm bateriile pentru restul campionatului. Moglan și cei doi juniori promovați de la juniori s-au integrat în grupul nostru, atmosfera este bună”, a declarat Alin Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Duminică după-amiază jucătorii au avut liber, iar de astăzi trec din nou la programul cu două antrenamente.

Pe 1 februarie Dacia Unirea va susține un test de verificare cu AFC Hărman, echipă care se află pe locul al doilea în Seria 1 a Ligii a 3-a. Amicalul cu FC Brașov a picat în schimb, în ultima zi a cantonamentului montan, în drum spre Brăila, formația brăileană se va opri la Ploiești pentru un joc cu Petrolul 52 Ploiești, echipă aflată pe locul întâi în Liga a IV-a din județul Prahova. „Primul amical va fi cu AFC Hărman, al doilea cu Petrolul la Ploiești, iar acestea vor fi tot antrenamente cu caracter fizic cu mingea”, a explicat Pânzaru.

În privința altor sosiri la echipă antrenorul nu a putut să mai anunțe niciun transfer nou, singurul jucător venit până acum fiind mijlocașul Robert Moglan. „Cantonamentul este asigurat de domnul Cârligea, despre transferuri vom mai vorbi abia după ce vom primi vești bune privind finanțarea, de la autorități. Variante avem, dar urmează să vedem dacă le vom finaliza așa cum ne-am dori. Deocamdată suntem bucuroși că întreg lotul este valid, că nu sunt probleme de sănătate și sper ca toți jucătorii să termine în picioare acest cantonament”, a mai spus antrenorul principal al Daciei Unirea.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă