Pânzaru, îngrijorat după eșecul cu Slobozia: „Nu reușim să trimitem mingea în poartă”

Marius ANGHEL 24 Aug. 2014, 15:59 Pregătiri, amicale
Pânzaru, îngrijorat după eșecul cu Slobozia:**

CF Brăila a încheiat perioada de pregătiri cu un meci amical la Slobozia, adversara echipei antrenate de Alin Pânzaru fiind Unirea, formație pe care o va întâlni în etapa a doua din seria I a Ligii a 2-a. După un meci bun, echilibrat, în care brăilenii și-au creat din nou multe ocazii de gol, Unirea Slobozia s-a impus cu 2-1 (1-0), ajutați și de arbitrii, care probabil au vrut să dea un impuls gazdelor după ce cu câteva zile în urmă aceștia pierduseră cu 2-6 în fața Dunării Călărași.

Primele două situații de a marca au aparținut oaspeților, prin Onofraș și Nicoliță, dar cei care au deschis scorul au fost ialomițenii. La o lovitură liberă din lateral, mingea a ajuns în careu peste fundașii brăileni și un atacant al Unirii a împins mingea în poarta apărată de Comănescu. Până la pauză, fotbaliștii lui Pânzaru au mai avut două situații de a marca prin Gicu Iordache, care într-o fază a trimis mingea în bară, iar câteva minute mai târziu a șutat de la 12 m pe lângă.

În repriza secundă, CF Brăila a început jocul foarte bine, și-a creat situații de gol cu ușurință, a avut și un penalty neacordat de arbitru, pentru ca în cele din urmă Nicoliță să restabilească egalitatea. Numai câteva minute a rămas scorul 1-1, pentru că în minutul 70, la o respingere greșită, gazdele au interceptat și au șutat spre poartă, Mitrea, mascat, nu a mai putut să intervină și scorul a devenit 2-1 pentru Unirea.

„A fost un joc bun, în care din nou am ajuns cu ușurință la poarta adversă, dar nu reușim să trimitem mingea în poartă. Am primit două goluri foarte ușor, pe greșeli de apărare. Am încercat să jucăm cât mai mult cu un prim unsprezece, cu care să abordăm meciurile oficiale. Sperăm să nu mai repetăm aceste greșeli și în meciurile oficiale”, a declarat Alin Pânzaru.

Pentru CF Brăila au jucat: Comănescu – Petean, Spiridon, Ivan, Ghiocel – Spătaru, Ndigwe, Frunză, Gicu Iordache – Onofraș, Nicoliță. În repriza a doua au intrat: Mitrea, Olenic, Francis Agbleta, Mihai Iordache, Gheorghe Marcel și Niță. Nu au putut să evolueze în acest meci, acuzând unele probleme medicale: Dima, Stănciulescu, Necoară și Alin Radu.

Sursa: Pro Brăila

Marius ANGHEL 24 Aug. 2014, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă