Pânzaru a testat contra Unirii un mijlocaș de la Gloria Buzău

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 16:31 Pregătiri, amicale
Pânzaru a testat contra Unirii** un mijlocaș de la Gloria Buzău

Pe o suprafață de joc acoperită cu un strat gros de zăpadă s-a desfășurat sâmbătă amicalul dintre Unirea Târlungeni și CF Brăila. În primul test din această iarnă, Alin Pânzaru a folosit două sisteme de joc, un 4-1-4-1 în prima repriză și un 4-4-2 în cea de a doua.

Antrenorul brăilean a început meciul cu Leu – Spiridon, Ignat, Necoară, Colilie – Ivan – Dima, Neagoe, Frunză, Iordache – Câmpeanu și, cu toate că suprafața de joc a fost aproape impracticabilă, brăilenii au irosit două situații de gol prin Câmpeanu și Frunză. În repriza a doua au jucat Mitrea – Petean, Ignat, Necoară, Colilie – Zamfir, un mijlocaș venit în probe de la Buzău, Olenic, Ochia, Stângaciu – Ndigwe, Cazan.

Necoară a executat foarte bine o lovitură liberă dar mingea a trecut razant cu transversala iar în minutul 80 Ndigwe a fost faultat grosolan în careul gazdelor, însă arbitrul nu a acordat penalty.

Unirea Târlungeni a marcat în repriza a doua prin Sorin Marin, după o fază confuză în careul brăilean și s-a impus la limită, cu 1-0.

„Eu sunt mulțumit de modul în care jucătorii au abordat acest meci. Nu putem vorbi despre realizări tehnice pe un astfel de teren, noi am diversificat pregătirea fizică prin acest joc. Am testat și un mijlocaș dreapta însă deocamdată mai avem și alte variante pentru acest post, sper ca ele să se concretizeze cât mai repede. Miercuri avem programat un alt meci de verificare, să vedem însă unde vom juca deoarece terenurile pe aici au un strat foarte gros de zăpadă”, a declarat Alin Pânzaru.

Sâmbătă, de la ora 18.00, fotbaliștii brăileni au lucrat în sala de forță, duminică dimineață Pânzaru a programat o ședință de pregătire în aer liber iar după-amiază fotbaliștii au mers la bazin pentru recuperare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 03 Feb. 2014, 16:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă