Pandurii, la limită și cu Filiași. Bogoi a testat un jucător trecut pe la Sassuolo

După victoria cu CNS Cetate Deva, scor 2-1, Pandurii a câștigat la limită și cel de-al doilea amical al iernii. Disputat tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, amicalul cu ACSO Filiași s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea gazdelor, care au marcat, în minutul 33, prin George Tudoran, în urma unui penalty comis de Tereche.

Pe lângă Rareș Cristea, sosit de la U Craiova 1948 CS 2, antrenorul echipei gorjene l-a testat și pe mijlocașul de 20 ani Hery Du-Ho Kim, al cărui tată este sud-coreean, iar mama sa este româncă. De altfel, Hery a făcut junioratul la GP Craiova, după care a jucat, o perioadă, în Italia, la Primavera Sassuolo, unde a suferit o gravă accidentare. A revenit vara trecută în România și a fost legitimat de Luceafărul Oradea, pentru care n-a apucat să joace și în meciurile oficiale.

Cu ACSO Filiași, la Pandurii n-au jucat nici de data aceasta Dodoi, Șendroiu, Dănăricu și Măicăneanu, în continuare accidentați, dar nici căpitanul Brânzan, căruia clubul încă nu i-a achiziționat masca specială care să-i protejeze pometele operat la sfârșitul lunii noiembrie. Brânzan a luat loc pe bancă, alături de Ciobanu, care s-a operat recent de apendicită. Nici juniorul Tănăsoiu n-a evoluat, după ce, la vizita medicală efectuată luni de Pandurii la Policlinica Sportivă din Craiova, medicii i-au găsit unele probleme medicale și i-au interzis să mai facă efort până nu va face investigații amănunțite.

„Am făcut o primă repriză destul de bună, scorul putea să fie mai mare, iar în partea secundă am introdus toți jucătorii din lot pe care îi avem la dispoziție. Avem o echipă cu media de vârstă sub 20 de ani, fiindcă avem foarte mulți juniori în lot. Avem însă nevoie și de alți jucători, mai ales de un fundaș central, dar nu știu dacă aceștia vor mai veni. Până la noi transferuri, îmi canalizez energia spre jucătorii pe care îi am la dispoziție și le dau încredere să joace. Ne pregătim cât putem de bine și abordăm returul de campionat cu optimism. Așteptăm ca și Dodoi să intre în programul de pregătire săptămâna viitoare, iar Tudor se antrenează normal. Doar ei sunt cele două nume care au completat lotul până acum, doi jucători care au crescut aici la centrul de copii și juniori. Desigur, se mai pregătesc cu noi și alți jucători tineri, mulți care evoluează și la republicani. Avem încredere și în ei și le dăm șanse în continuare, cum le dăm la toți ceilalți și sper să progreseze. În primul rând individual și apoi colectiv, să ajute echipa”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi, la finalul amicalului disputat miercuri după-amiază.

Sâmbătă, Pandurii va întâlni Flacăra Horezu, iar săptămâna viitoare va juca cu U Craiova 1948 SA și cu U Craiova 1948 CS 2. De partea cealaltă, ACSO Filiași va întâlni sâmbătă dimineața colega de serie Sporting Roșiori, pe Stadionul Aripile din Craiova.

PANDURII – ACSO FILIAȘI 1-1
George Tudoran 33′ pen.

Pandurii: Mih. Cotolan – Dănescu, N. Cotolan, R. Gheorghe, Almic – Vodă, Al. Tudor, Raiciu – Tudoran, P. Popescu, Blejdea. În repriza secundă au intrat: Oprița – Trancă, M. Draca, Lică, R. Cristea, Vasilescu, Rasoveanu și Hery Kim
Antrenor: Adrian Bogoi

Filiași: Mânăileanu – R. Stancu, A. Lupu, Tereche – Șchiopu, R. Vulpe, D. Stancu, Stoenac, Crețu – S. Lupu, Mărgărit. În repriza secundă au jucat: Munteanu – Negrescu (Șelaru), Gherghina, Calu – A. Stancu, C. Ștefan, Armășelu, Unguru, Gheorghișor – Ghighilicea, Stăiculescu
Antrenor: Mugurel Gușatu

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: panduriics.ro

Pe aceeași temă