Pandurii, la cea mai clară victorie din amicale. Echipa lui Bogoi a învins din nou Internațional Bălești, dar a mai pierdut un jucător

După 10 zile de la precedentul test, în care a jucat cu ACSO Filiași, Pandurii Târgu Jiu a disputat, sâmbătă, un nou amical, cu Internațional Bălești. Singurele reprezentante al județului Gorj în ligile naționale se întâlniseră și pe 23 ianuarie, când divizionara secundă se impusese cu 2-0, prin golurile izbutite de George Tudoran și Bogdan Dănăricu.

Ieri, tot pe terenul II din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu, Pandurii a câștigat mult mai clar, scor 4-0, autorii golurilor fiind Bogdan Dănăricu, Brian Lemac, George Tudoran și Cosmin Ionică.

În acest ultim test, antrenorul Adrian Bogoi a mizat pe: Jianu – Băjan, Turda, Celea, Brânzan – Raiciu, Skoric, Șut, Dănăricu, Dodoi și Ionică, iar pe parcurs au mai intrat: Popescu – Vodă, Vasilescu, Tudoran, Pârvulescu, Lemac, Marek, Măicăneanu, Mudăvoiu și Dănescu, ultimii patru fiind juniori.

Accidentați, Stanca, Moga și Șendroiu nu au evoluat.

Între timp, Pandurii s-a despărțit și de fundașul Dudu Drugă, plecat la ACS Șirineasa. Atacanții Ciprian Rus, Vlad Bujor și Ernis Durkovic, alături de fundașii Sergiu Homei și Daniel Lung au plecat și ei de la echipa din Târgu Jiu, care i-a adus în schimb pe: Mihai Moga (portar, ex ASA Târgu Mureș), Robert Băjan (fundaș dreapta, ex ASA Târgu Mureș), Milenko Skoric (mijlocaș la închidere, ex Kolubara Lazarevac), Cosmin Ionică (atacant, ex Național Sebiș) și Brian Lemac (atacant, ex „U” Cluj).

Miercuri, Pandurii va întâlni liderul din Liga a 4-a Vâlcea, Flacăra Horezu, iar sâmbătă va juca cu ACS Șirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3.

Amicalele iernii pentru Pandurii Târgu Jiu:

23.01.2018: Pandurii – Internațional Bălești        2-0
28.01.2018: Pandurii – Petrolul Bustuchin        1-1
31.01.2018: Pandurii – ACSO Filiași            1-0
10.02.2018: Pandurii – Internațional Bălești        4-0

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă