Pandurii, eșec cu Slatina. Călin Cojocaru a fost nemulțumit de golurile primite de echipa sa: „Nu suntem concentrați. Nu accept acest lucru”

Pandurii a suferit, miercuri, a doua înfrângere a iernii, după cea înregistrată în urmă cu două săptămâni, cu Viitorul Dăești (scor 1-2). Pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost învinsă cu 3-2 de CSM Slatina, ocupanta locului secund din Seria 3 a Ligii 3. Golurile au fost marcate de Alexandru Bodea (8) și Korede Adedoyin (61), respectiv George Cotigă (2), Marius Grigore (43) și Cătălin Doman (88 – penalty).

„Din nefericire am pierdut, dar sunt mulțumit de efort. Am luat goluri prea ușor. Sunt supărat, mai ales pentru primul gol. Practic, am primit gol în startul partidei, lucru de neacceptat pentru mine. Într-adevăr, venim după o pregătire centralizată, cu antrenamente preponderent fizice, dar am luat trei goluri și nu îmi convine lucrul acesta. Atitudinea mi-a plăcut, dar în unele momente nu suntem concentrați precum ar trebui și adversarul ne marchează prea ușor goluri. Am ratat foarte multe ocazii. În loc să fie 5-2 pentru noi la pauză, a fost 2-1 pentru adversar! Urmează un ultim test sâmbătă, de la ora 11:00, cu Petrolul Bustuchin (n.r. – ocupanta locului secund din Liga 4 Gorj), a declarat Cojocaru, la finalul amicalului.

Încă așteaptă răspuns de la FRF: „Nu cred că se poate să nu se dea o decizie”

Acesta a vorbit și despre situația ingrată în care se află Pandurii, aflată în imposibilitatea de a efectuat transferuri, chiar și la nivelul juniorilor. „Încă nu am primit nicio veste de la FRF în privința transferurilor. Așteptăm. Totul e în ceață. Pentru noi sunt lucruri care ne apasă. Nu cred că se poate să nu se dea o decizie, mai ales că toate echipele de Liga 2 sunt de acord cu acest lucru, nu cred că este posibil să ne refuze, pentru că am fi în imposibilitatea de a continua competiția. Sunt jucători tineri cei care au venit, cu potențial, care pot să crească. Am încredere în ei pentru că de aceea i-am și adus dar trebuie să muncim că mai avem mult până departe”, a conchis Cojocaru.

Dacă Panduri a ajuns la șapte amicale în această iarnă, pentru CSM Slatina, testul de miercuri a fost primul al iernii. Echipa lui Mihai Ianovschi tocmai ce a încheiat stagiul montan, de la Cheile Grădiștei.

Pandurii: Iovicin – Cuțitoiu, Catrici, D. Ciobanu, Vasilescu, P. Popescu, Cr. Ștefan, Șendroiu, Trancă, Tănăsoiu, Alexandru Bodea
Au mai jucat: Achiriloaei, Oprita – Zlataric, N. Cotolan, J. Okeke, R. Dănescu, Pirciu, K. Takahashi, Babaua, Dinu-Ivănescu, L. Gheorghe,  Peia, Cornicioiu, K. Adedoyin, L. Erhard și S. Goma

CSM Slatina: Grecu – M. Scheau, Cotigă, Găină, Demici, Grigore, V. Gheorghe, D. Oprescu, Necșulescu, L. Ana, Ceapă
Au mai jucat: Velcu – T. Bodri, Cr. Preda, Manea, C. Radu, Ov. Popescu, D. Toma, Militaru, C. Doman, Deta și Vlada

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă