Pandurii a decis programul de iarnă! Reunirea va avea loc într-o zi de sâmbată, iar pregătirea va fi doar pe plan local. Dorințele lui Bogoi în privința transferurilor

Pandurii a decis programul de iarnă!** Reunirea va avea loc într-o zi de sâmbată, iar pregătirea va fi doar pe plan local. Dorințele lui Bogoi în privința transferurilor

Deși anunțase că se va reuni pe 14 sau 21 ianuarie, Pandurii Târgu Jiu va avea prima strigare din 2019 pe data de 19 ianuarie, într-o zi de sâmbătă! Târziu, ținând cont că majoritatea colegelor de eșalon s-au reunit deja sau o vor face la începutul săptămânii viitoare.

„Avem pe 19 ianuarie reunirea, până pe 24 ianuarie definitivăm lotul, urmează un cantonament de pregătire centralizat până pe 2 februarie, pe plan local. Pe 4 februarie va fi vizita medicală, de pe 4 până pe 16 vom avea patru-cinci jocuri amicale”, a spus antrenorul Adrian Bogoi, la emisiunea Sportul gorjean.

Amicale doar cu echipe de Liga 3

Antrenorul echipei Pandurii a anunțat și meciurile amicale perfectate până acum, printre adversare numărându-se doar formații de eșalon inferior. „Am stabilit în mare jocurile amicale. Avem pe 30 ianuarie cu Deva, la Târgu Jiu, iar pe 5 sau 6 februarie cu Filiași, tot la Târgu Jiu. Cu Flacăra Horezu avem pe 9 și pe 13 februarie, un meci la Târgu Jiu, unul la Horezu, iar pe 16 jucăm cu Universitatea Craiova, echipa lui Mititelu. La Târgu Jiu va fi meciul”, a mai spus Bogoi.

Acesta speră să completeze și lotul, iar prin posturile descoperite se numără și cel de portar: „Am avut o discuție și pentru un portar. În momentul de față avem doi portari, ambii sub 21 de ani, ne bazăm foarte mult pe amândoi. Dacă vom reuși să aducem un portar bun, îl luăm. Avem o listă cu jucători, dar nu aș vrea să dau nume până când ei nu vor fi legitimați. Sunt patru-cinci jucători pe care aș vrea să îi aducem la echipă, unii care au mai fost la Târgu Jiu”.

Printre aceștia se numără și atacantul Gabriel Dodoi, care are șanse mari să fie repatriat, după ce n-a convins la echipele de Liga 1 CFR Cluj, respectiv Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă