Pandurii a câștigat ultimul amical al verii. Echipa preluată de Teja a întâlnit doar echipe de Liga 3 și nu pare pregătită de noul sezon: „Suntem în căutări”

Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, CS Pandurii a dispus, sâmbătă, cu scorul de 4-2 (3-0), de CNS Cetate Deva, echipă din Liga 3, prin golurile izbutite de Rodemis Trifu, Andrei Șendroiu, Ciprian Rus și Daniel Mărgărit, respectiv Flaviu Chelariu și Vlad Costea.

Invocând, în continuare, faptul că nu a semnat contractul cu Pandurii Lignitul Târgu Jiu, antrenorul Mihai Teja n-a oferit nici de data aceasta declarații reprezentanților mass-media. Pe fugă, acesta a spus, conform gjx.ro, doar că: „Timpul ne va arăta dacă este gata echipa. Suntem în căutări. Acum lucrăm cu ce avem la dispoziție. Mai aștept jucători. Mai sunt câteva posturi de acoperit, însă vom vedea ce se poate aduce”.

În pauza competională de vară, CS Pandurii a disputat amicale doar cu echipe de Liga 3 și a bifat două victorii (5-1 cu ACSO Filiași și 4-2 cu CNS Cetate Deva), un egal (1-1 cu Unirea Alba Iulia) și o înfrângere (1-3 cu Metalurgistul Cugir).

În prima etapă a noului sezon, primul în Liga 2, după 12 ani petrecuți pe prima scenă, CS Pandurii Târgu Jiu va juca, la Pitești, cu FC Argeș, la sfârșitul acestei săptămâni.

Dacă echipa gorjeană a fost imposibil de aflat, în schimb Deva, o echipă de Liga 3, a evoluat în formula: Bauman (Apostol 30) – Ionică, Mintaș, Pintea, Scarlat – Hosu, R. Cristian, Firan, Mareș – Tecsi, R. David. În partea secundă au evoluat: Apostol (Raț 60) – Kelemen, Coteț, Șoit, Scarlat (F. Staicu) – I. Roșian, V. Costea, Boldea, Chelariu – Lupu, Filipaș.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă