Pandurii a câștigat cu 5-1 primul amical după retrogradare. Un atacant de la Sepsi și un sârb au înscris „duble”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 18:54 Pregătiri, amicale

Lucrurile încep să se stabilizeze ușor-ușor la Pandurii Târgu Jiu. După o lungă perioadă de timp în care s-a pregătit pe plan local, echipa gorjeană care acum îl are ca antrenor pe Mihai Teja, după ce Ștefan Nanu n-a mai vrut să continue din cauza incertitudinii, a disputat astăzi primul meci amical în vederea noului sezon al Ligii 2.

Pandurii s-a impus pe teren propriu, scor 5-1 (1-1), în amicalul cu echipa de Liga a 3-a CSO Filiași. Golurile gorjenilor au fost reușite de juniorul Pîrvulescu, Vlad Bujor (două) și sârbul Predrag Jovanovic (două), în timp ce pentru pentru echipa doljeană a punctat Cosmin Calu.

Autorii dublelor pentru Pandurii sunt doi jucători care s-au alăturat lotului de ieri. Bujor vine de la Sepsi OSK, echipă care a promovat în Liga 1, însă nu l-a păstrat în lot pe atacant. Alți nouă jucători folosiți în acest test au venit în ultimele două zile, cei mai mulți fiind aduși de antrenorul Mihai Teja.

Pandurii a evoluat în prima repriză în formula: R. Stanca – Ciobanu, Hodea, Rotaru, Trifu, Pîrvulescu, Celea, Dănăricu, Șendroiu, Cioiu, Mărgărit; În repriza a doua au intrat: Ovidiu Jianu – Geanimu, Vodă, Cocîrlă, Moise, Zainea, Bogdan Petrescu, Ghidurea, Vasilescu, Pedrag Jovanovic, Vlad Bujor.

CSO Filiași: Nica – Borneci, Calu, Lupu, Tereche – Neacșu, Papa – Borhot, Duriță, Crușoveanu – Pârvuică. Pe parcurs au mai intrat: Stănciugel, Toshi, Stanca, Robert Stancu, Adrian Văduva, Fruntelată.

Dacă Mihai Teja nu a vrut să ofere declarații după acest joc, în schimb, noul antrenor al Filiașiului, Victor Naicu, a dat vina pentru această înfrângere pe lipsa antrenamentelor. „Cu doar trei antrenamente pe care le-am făcut noi până acum era greu să ținem ritmul cu cei de la Pandurii, mai ales că ei au folosit o a doua echipă în partea secundă. Ei vin după o perioadă de semicantonament, cu două antrenamente pe zi, dar eu sunt mulțumit cum ne-am prezentat. Am băgat pe teren și câțiiva jucători noi, ca să-i văd și am terminat jocul cu doar trei din titulari. Dacă eram mai avansați cu pregătirea făceam față fără probleme acestui joc. O să mai luăm un amical săptămâna viitoare, dar momentan nu știu exact cu cine vom juca”, a declarat, pentru csofiliasi.ro, Victor Naicu.

Următorul meci de verificare al echipei Pandurii este programat sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, la Unirea 1924 Alba Iulia, altă echipă de Liga 3.

Foto: Pandurul
Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 18:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă