Pâncota își măsoară forțele cu Olimpia. Cuedan: „Intrăm în etapa aprofundării relațiilor de joc”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Feb. 2015, 17:50 Actualizat: 09 Feb. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale
Pâncota își măsoară forțele cu Olimpia.  Cuedan: „Intrăm în etapa aprofundării relațiilor de joc”

Aflat în minicantonament la Salonta, Olimpia Satu Mare a acceptat să vină marți la Arad pentru un test împotriva colegei de serie, Șoimii Pâncota. Cele două echipe nu se mai înfrunta în sezonul regulat, dar – cel mai probabil – se vor duela în play-out-ul seriei de Vest al ligii secunde.

Deocamdată, e un bun prilej pentru cele două echipe să-și verifice potențialul cu trei săptămâni înaintea primului meci pe puncte al anului și cel puțin Dan Cuedan știe exact ce va urmări în disputa de pe „Șega”. „Odată cu încheierea cantonamentului intrăm într-o nouă etapă a pregătirii. Ne concentrăm pe aprofundarea relațiilor de joc, urmărim în special încadrarea jucătorilor noi în sistemul nostru. Vorbim în special despre fotbaliștii cu profil ofensiv, Gavrilescu, Dragalina și Voinea, dar și Carlos Burian, care a absentat marea parte a turului de campionat. Rezultatele au și nu au importanță. Mereu le transmit jucătorilor mei că trebuie să-și dorească victoria și dacă se mișcă în curtea școlii. Pe de altă parte, putem câștiga toate amicalele dacă în partidele oficiale nu vom da randament. Ele sunt cele care contează, în funcție de ele ne facem programul și ne fixăm obiectivele la antrenamente și partidele de verificare”, a punctat antrenorul  formației din Podgorie.

Cel mai probabil, Pâncota va intra pe gazon împotriva sătmărenilor cu o formulă de joc apropiată de cea ideală, urmând ca după o oră de joc să-și facă apariția pe gazon și ceilalți componenți ai lotului. „Fiindcă și miercuri jucăm la Timișoara cu Becicherecul, toți jucătorii vor împărți în mod aproximativ egal minutele din cele două meciuri de pregătire”, a adăugat Cuedan, care și-ar dori să-l vadă din nou la lucru și pe Polgar, care revine după operația suferită la genunchi.

În schimb, Adrian Rusu demarează de abia din această săptămână pregătirile alături de coechipierii săi și, probabil, va intra la joc de abia în a doua jumătate a lunii.

Amicalul dintre Pâncota și Olimpia începe marți, la ora 14, pe sinteticul de la „Șega”. E primul test pe care „șoimii” îl dispută la Arad, după 3-2 cu CS Sînmartin, 0-2 cu Giarmata și 0-0 cu ACS Poli, meciuri disputate în județele Bihor și Timiș.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Feb. 2015, 17:50 Actualizat: 09 Feb. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă