Panciu a bătut Oțelul II

05 Aug. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale

Noua echipă de liga a treia din Panciu, Young Stars și-a trecut în cont al treilea succes din seria partidelor de verificare. După 5-0 cu CSS Tecuci și 2-0 cu CS Gura Humorului și un egal, 2-2 cu Cetatea Tg. Neamț, astăzii, păncenii antrenați de Dănuț Bolocan au reușit o victorie la limită, 1-0 (0-0) în fața celor de la Oțelul II Galați, grupare pregătită de Damian Băncilă.

Testul de verificare, disputat pe caniculă, a fost un bun prilej pentru ambii tehnieni de a vedea la lucru jucătorii din ograda proprie. Primul act a aparținut păncenilor, care, au ratat două ocazii mari de gol prin Predoiu și Bîra și au avut un gol anulat pentru o poziție de ofsaid, înscris de Menghia (adus la Panciu de la Petrotu Roman), în timp ce gălățenii au pus serioase probleme echipei din Panciu, dar fără a-l întrebuința prea mult pe portarul Lazăr.

În actul secund, pe fondul schimbărilor efectuate în cele două tabere, păncenii au mai înscris o dată, prin Predoiu, dar golul a fost anulat din nou pentru o poziție de ofsaid, iar juniorul Cezărel Corbea a marcat golul victoriei (73).

Young Stars Panciu a evoluat cu: Lazăr – Voinea, Cioran, Beșa, Cl. Mihai – Gălățeanu, Coșa, Bîra, B. Stoian – Predoiu, Menghia. Pe durata partidei au mai evoluat I. Radu, Corbea, Lida, Ciornei, Manea și M. Stoian.

Oțelul II Galați a replicat cu: Simaitis – Măruș, Gîță, Manea, Cucu – Chebac, Miron, Adăscăliței, Chipirliu – Gohoreanu, Gabi Paraschiv. Au mai jucat: Vlasie, Avram, Toma, Tudose, Negoescu, Guye Osman și Constantinescu.

Articol și foto de George DUMITRU

05 Aug. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă