Panciu a bătut o echipă cu pretenții, SC Bacău

12 Aug. 2012, 12:49 Pregătiri, amicale
Panciu a bătut o echipă cu pretenții,** SC Bacău

Jucători mulți în ambele tabere, ambiții și orgolii multe, dar până la urmă un meci de verificare din seria I a ligii a treia la fotbal. Young Stars Panciu și SC Bacău nu s-au menajat în testul de verificare disputat pe terenul primei formații.

Cotați cu prima șanșă la victorie și la promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc, băcăuanii antrenați de Viorel Tănase au început amicalul în atac și au deschis scorul prin Cătălin Costin (fostul atacant al echipei din Panciu), acesta speculând un inexectitate a apărării formației din Panciu (21).

Fotbaliștii celor două combatante nu s-au menajat deloc pe durata primelor 45 de minute și, normal, au apărut accidentări, dar și cartonașe galbene. Young Stars Panciu a restabilit eglitatea cu trei minute înainte de pauză. Bîra a executat perfect o lovitură liberă, balobul a lovit bara și a revenit în teren, de unde Bogdan Stoian a introdus-o în poartă cu o lovitură de cap, fază în urma căreia portarul echipei din Bacăul, Știrbu s-a lovit cu capul de bară, s-a ales cu buza spartă și îngrijiri medicale.

În actul secund, pe fondul schimbărilor din cele două tabere, Bacăul a căutat golul mai mult, dar portarul păncenilor, Lazăr s-a evidențiat la șuturile expediate de Husein (62 și 68). Panciu a replicat pe contraatac, iar în minutul 77, mijlocașul B. Stoian a fost faultat în careul oaspeților de căpitanul Bacăului, Stoica, fază în urma căreia fundașul de la SC Bacău a fost schimbat de antrenorul Viorel Tănase, dar și la insistențele directorului sportiv al SC Bacău, Remus Poznărea. A transformat pentru 2-1 atacantul Mădălin Predoiu și a adus o victorie muncită și meritată pentru echipa din Panciu, în ciuda asalturilor de final ale băcăuanilor, care după meci au fost băgăți în ședință de antrenorul principal, Viorel Tănase.

Young Stars Panciu – SC Bacău 2-1 (1-1)

Au marcat: B. Stoian (42), Predoiu (77, din penalty) respectiv Costin (21).
Stadion: Orășenesc (Panciu), spectatori: 200.

Young Star Panciu (antrenor Dănuț Bolocan): G. Lazăr – Voinea, Beșa, Ov. Radu, Cl. Mihai – Gălățeanu, Bîra, Coșa, B. Stoian – Predoiu, Menghia. Au mai intrat pe durata partidei: Corbea, M. Stoian, P. Cioran, I. Radu și Ciornei.

SC Bacău (antrenor Viorel Tănase): Știrbu – Răduțoiu, Agache, Stoica, Carp – Pintea, Husein, Chitoșcă, Miron – Costin, Hurdubei. Au mai intrat pe durata partidei: Ariton, Dediu, Luncanu, Cojocaru, Bamba, Filip, Lazăr.

Articol scris de George DUMITRU

12 Aug. 2012, 12:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă