Pană și Copil l-au impresionat pe Tănase! „Restul vor pleca acasă”

18 Jan. 2012, 17:53 Pregătiri, amicale
Pană și Copil** l-au impresionat pe Tănase!

Viorel Tănase, antrenorul principal al Farului, i-a distribuit pe jucătorii aflați în probe în echipa care a jucat în repriza a doua a amicalului de astăzi cu Abatorul Slobozia. Lui „Tase” i-au atras privirea însă doar doi fotbaliști, care rămân în continuare, restul urmând a părăsi echipa.

– Domnule antrenor, v-a mulțumit acest test cu Abatorul Slobozia?
– În mare parte, da. Pe un teren înghețat și contra unui adversar modest, de Liga a patra, care ne-a permis să ne desfășurăm, Farul a avut un joc destul de mulțumitor. Pe mine m-a interesat în primul rând să văd jucătorii nou-veniți.

– Cum s-au prezentat aceștia?
– Doi dintre ei, Pană și Copil, m-au mulțumit, în schim restul nu, astfel că vor pleca acasă.

– Mai aduceți jucători?
– Sigur, dar acum nu pot să vă spun cine, pentru că suntem în negocieri, iar actele încă nu sunt semnate.

– Dinu Todoran, una dintre țintele Farului, s-a dus la FC Botoșani…
– Dacă a semnat, după cum am citit în presă, să fie sănătos. Eu l-am dorit la Farul, am purtat discuții cu el, încercând să-l conving să revină la Constanța, dar el a ales altceva. E major, e decizia lui. Oricum, îi urez multă baftă.

– Astăzi, într-un sistem 4-2-3-1, ați recurs și la unele schimbări pe posturi, Ivanovici, om de bandă stângă, evoluând mijlocaș în spatelșe vârfului.
– După ce voi evalua lotul de jucători, voi imprima echipei sistemul de joc potrivit. În această perioadă, încerc jucătorii pe mai multe posturi. Vreau fotbaliști polivalenți. În caz de accidentări, să am soluții pentru postul respectiv.

Sursa: Sport13

18 Jan. 2012, 17:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă