Pană a testat jucători din Franța și Belgia în ultimul amical al Metalului. Zimmermann s-a întors în Valea Domanului

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 14:02 Pregătiri, amicale

După o săptămână destul de agitată, fotbaliștii de la Metalul Reșița au susținut un joc de verificare în Valea Domanului, sâmbătă, cu echipa de Liga a III-a Vulturii Lugoj, încheiat la egalitate, 0-0.

Elevii lui Marian Pană și Carol Gurgu se află în cantonament pe plan local și se pregătesc pentru startul viitoarei ediții de campionat. Nu lipsesc meciurile de verificare, chiar dacă sunt cu adversari din ligi inferioare. Unul dintre teste a avut loc sâmbătă, 8 august, pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, cu Vulturii Lugoj, prilej pentru antrenorul Marian Pană de a mai testa câțiva jucători.

Astfel, în curtea Metalului au poposit și câțiva jucători de culoare, doi francezi și doi belgieni, de care „principalul” rosso-nerilor nu a fost prea încântat. Însă principala noutate este revenirea la Metalul a fostului căpitan, portarul Cristian Zimmermann, care a stat între buturi în repriza secundă.

Totodată, antrenorul Marian Pană i-a putut vedea la lucru și pe Alin Cosma, un tânăr jucător de 18 ani, venit din Grecia, dar și pe mijlocașul Lazea, fost la UTA.

„Suntem în cantonament, sperăm să mai acumulăm, sperăm să mai găsim doi-trei jucători care să ne ajute. Din păcate, cei care au venit, din punctul meu de vedere nu pot să ne ajute. Așa că ne bazăm pe ai noștri. Cum spuneam, jucătorii care au venit în probe nu pot să ne ajute. Poate Anthony, fundașul central care a jucat în prima repriză, care e un jucător mai inteligent, are talie bună și pe poziții fixe cred că poate să ne ajute foarte bine. Are, însă, o ușoară contractură, rămâne să mă decid, dar ceilalți trei cred că nu ne ajută”, a spus Marian Pană după meci.

Metalul a început jocul în formula: R. Negrilă – R. Cristian, Tătaru, Anthony (Franța), Anițoiu – Ponoran, Feher, Cosma, Chițu – Yao (Franța), Silaghi. Au mai intrat: Domăneanț, Zimmermann – B. Szijj, Banac, Aldo (Belgia), Lazea, A. Ciucur, Dieu Merci (Belgia).

Cosmin Petruescu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj, a trimis în teren un prim 11 format din: Rusu – Rotea, Niculescu, Loga, Marta – Precupanu, Vînătu, Mânecan – Pintea, Poiană, Velcotă. Au mai jucat: Iordache – Ardelean, Socaci, Oraș, Cut, Stoichescu, Vlădia, Olariu, Dobricean, Dobra.

Metalul Reșița va susține următorul meci amical vineri, 14 august, tot în Valea Domanului, cu Voința Lupac, câștigătoarea ediției trecute a Ligii a IV-a Caraș-Severin.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă