„Pălmașii” lui Țapoș cad pe capete

30 Jan. 2012, 07:20 Pregătiri, amicale
„Pălmașii

După Remo Amadio, care nu a prins niciun antrenament la Moneasa, ci s-a întors de urgență la Arad pentru face o incizie la genunchiul infectat, un alt portar al „Bătrânei Doamne” a terminat mai repede stagiul de pregătire montan.

De vineri, Roberto Bodea acuză dureri de cap și, chiar dacă a fost menajat, nu și-a revenit, iar duminică a fost trimis acasă. Cum juniorii Vaida și Cheșa au coborât vineri, de la Moneasa, împreună cu coechipierii de la UTA II, Dan Țapoș rămâne să facă treabă doar cu doi goal-keeperi, este vorba despre Mădălin Smaranda și Andrei Cioară.

Așadar, din șase „pălmași”, câr ar fi trebuit să aibă sub comandă cel puțin pe perioada cât și echipa „satelit” s-a aflat în cantonament, antrenorul cu portarii al „textiliștilor” mai are doar doi.

La nivelul jucătorilor de câmp, doctorul Florin Voin trebuie să verifice situația lui Florin Hidișan, care a simțit înțepături la nivelul mușchilor fesieri și nu a evoluat deloc în amicalul cu Sebișul. Antrenorul Roland Nagy speră să nu fie nimic grav și după ziua liberă, ce a primit-o toată echipa duminică, să revină în forță la antrenamente începând chiar de luni dimineață.

„Principalul” arădenilor mai încearcă să lege pentru mijlocul săptămânii un meci amical cu CS Ineu, în orașul din Țara Zărandului, însă încă nu are confirmarea lui Adrian Abrudean. Utiștii își încheie stagiul de pregătire montan de 12 zile vineri, după ce vor susține din testul Cooper.

sursa: Sport Arad

30 Jan. 2012, 07:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă