Păcăliți din nou de Marțian, utiștii merg 200 de kilometri pentru un amical cu o formație de Liga a IV-a

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 14:14 Pregătiri, amicale
Păcăliți din nou de Marțian,** utiștii merg 200 de kilometri pentru un amical cu o formație de Liga a IV-a

Olimpia se vor deplasa în Ungaria, la Nyirbator, unde vor juca împotriva echipei Cigand. Conform așteptărilor, dejeanul cu pretenții de patron al „Bătrânei Doamne” nu a mai apărut la Arad nici miercuri dimineață, așa că jucătorii au rămas neplătiți. Prin urmare, cantonamentul de la Gyula rămâne în aer, dar, cu toate astea, utiștii au acceptat să se deplaseze la Sânmartin pentru a onora amicalul cu Luceafărul Oradea. Acesta a fost programat tocmai fiindcă localitatea bihoreană era în calea arădenilor spre Ungaria, dar acum s-a ajuns ca „alb-roșii” să parcurgă 200 de kilometri pentru a-și măsura forțele cu formația de pe locul 2 din Liga a IV-a a județului vecin astăzi, începând cu ora 16.

La această oră, conducerea utistă trăieșe încă cu speranța că în cazul în care – totuși – Marțian va găsi prin buzunare vreo 5.000 de euro și îi va da fotbaliștilor după disputa cu Luceafărul, UTA va merge direct la Gyula, însă scenariul e fantezist.

Cu bani care ar trebui să-i încaseze, „textiliștii” au de rezolvat câteva probleme la Arad, așa că în proporție de 99% delegația utistă va face cale întoarsă în această seară. De aici și distanța totală ce va fi parcursă pentru „elocventul” test cu bihorenii, iar pentru această nouă situație neplăcută merită din nou felicitat eternul pseudo-patron, Adrian Marțian.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 14:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă