Otopeniul, adversar prea tare pentru Buftea

11 Mar. 2012, 19:55 Pregătiri, amicale
Otopeniul, adversar prea tare** pentru Buftea

Vremea frumoasă a făcut că ieri, tribuna stadionului din cadrul Bazei FRF de la Mogoșoaia să fie aproape plină de suporteri ai echipei din Buftea, veniți să urmărească un ultim test al formației antrenate de Emil Ursu. CS Otopeni s-a dovedit o nucă mult prea tare pentru bufteni, care s-au văzut învinși la finalul acestei partide. Ciolacu (foto) a deschis scorul în minutul 27, pentru ca Ghiță să puncteze de două ori (47, 80), pentru Buftea înscriind Dan Păun de la punctul cu var (75)

Cu șapte jucători accidentați (Laurențiu Vențer, Alexandru Dragomir, Ștefan Pahomi, Marius Dorobanțu, Daniel Mande, Irinel Găman și Andrei Petrescu), antrenorul formației din Buftea a mai pierdut un mijlocaș în acesta partidă, în minutul 31, Andrei Dumitrescu, la un clinci la mijlocul terenul s-a accidentat, fiind schimbat cu Adrian Negrea. Fotbalistul este suspect de ruptură, iar dacă acest diagnostic va fi confirmat, acesta va rata cel puțin două etape din retur. În cea mai bună variantă pentru jucător, acesta ar putea fi diagnosticat cu o întindere.

La finalul acestei partide președintele ASCS Buftea, Sorin Dumitrescu a spus: „A fost un test mai mult decât util, din păcate lipsa celor șapte fotbaliști, la care s-a adăugat și accidentarea lui Andrei, și-a pus amprenta negativ pe jocul echipei noastre, implicit pe rezultat. În această iarnă, CS Otopeni a reușit să transfere jucători care au evoluat în Liga I, experiența acestora făcând diferența, atât pe teren, cât și pe tabela de marcaj. Nu regret că am acceptat disputarea acestui amical, pentru că echipa noastră are nevoie de jocuri cu adversari cu un potențial mai bun decât al nostru. CS Otopeni a dovedit astăzi că, pe lângă experiența acumulată în Liga a II-a, a reușit să se întărească foarte mult în acesta pauză competițională. Nu mă îngrijorează rezultatul partidei, pentru că, în aceste partide test, noi urmărim să verificăm întreg lotul avut la dispoziție. Sperăm ca în prima etapă, să avem alături de noi cât mai mulți suporteri, iar după partidă cu FCM Alexandria, să putem spune că aceste teste au fost utile”

VEZI O GALERIE DE IMAGINI DE LA ACEST MECI

ASCS BUFTEA – CS OTOPENI 1-3 D. Păun 75 – pen / Ciolacu 27, G. Ghiță 47, 80

BUFTEA: Tachescu (70 Panainte) – Marciuc, Tutunaru, Stanciu (50 Țâncu), Pavelescu (65 Cl. Vasile), Albert, V. Ștefan, Danteș (62 Aldea), A. Dumitrescu (31 Negrea), D. Păun, G. Dumitrescu

CS OTOPENI: Râmniceanu – Cl. Dumitrescu, Vătavu, A. Stoica, S. Pană – Serediuc, Cristea, Dedu, Ghiță – Ciolacu, Ungureanu. Au mai jucat: Tănase – Ion, Iuhas, Celpan, Șomodean, Antoche. Nu au evoluat fiind menajați: Ghindeanu, Manea, Neagoie, Iacob, Alexandru, Vasilescu și Iliescu

Sursa: ASCS Buftea


11 Mar. 2012, 19:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă