Oțelul și Dunărea au remizat în derbiul amical dintre echipele gălățene

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 12:19 Pregătiri, amicale
Oțelul și Dunărea au remizat** în derbiul amical dintre echipele gălățene

Oțelul a profitat de pauza provocată de meciurile echipei naționale, iar Dunărea de etapa liberă din liga secundă, și cele două formații au disputat o partidă amicală, pe stadionul „Oțelul”. S-a terminat la egalitate, scor 1-1. Filip a marcat pentru Oțelul în minutul 6, iar Șomodean a egalat în minutul 18. De la Oțelul au absentat Astafei (accidentat), Iorga (în tratative cu rușii de la KubanKrasnodar) și Tudorie (convocat la naționala U19).

Antrenorul Ionuț Badea a început jocul în formula: Boșneag – Joao Felipe, Mișelăricu, Costin, Popescu – Băjenaru, Filip, Adăscăliței – Gavrilă, Sevillano, Marquinhos. După pauză au mai intrat Simaitis, Abraham, Cojoc, Sîrghi, Murgoci, Milea, Giurgiu, Zaharia, Pungă și Paraschiv.

De partea cealaltă, antrenorul Ion Balaur a început partida cu: Olaru – Radu, Hristian, Șomodean, Sorin Cucu – Stelian Cucu – Istrate, Florea, Neagu, Gohoreanu – Bâtfoi. După pauză, tehnicianul celor de la FCM Dunărea a făcut mai multe schimbări, intrând Asanache, Cenk Firat, Moise, Drăgan, Cristea și Chebac.

Următorul meci pentru Oțelul este cel cu Astra, din etapa a șaptea a Ligii I, de duminică, 15 septembrie, de pe teren propriu, în timp ce Dunărea va juca miercuri, în deplasare cu SC Bacău (antrenor Viorel Tănase), în Cupa României.

Sursa: Viața Liberă
 

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 12:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă