Oțelul își începe seria meciurilor amicale contra unei echipe din Liga 2. Când se reunesc gălățenii și programul pregătirii

Marius ANGHEL 05 Jan. 2018, 16:52 Pregătiri, amicale
Oțelul își începe seria meciurilor amicale contra unei echipe din Liga 2.** Când se reunesc gălățenii și programul pregătirii

La fel ca majoritatea cluburilor din Liga 2, și SC Oțelul Galați, echipă din Liga 3 care își dorește promovarea în eșalonul secund, va începe pregătirea de iarnă în săptămâna care urmează. Jucătorii grupării gălățene vor încheia vacanța de iarnă pe 10 ianuarie, atunci când, de la ora 17:00, vor susține primul antrenament pe anul 2018, la stadionul Oțelul. Accesul suporterilor va fi, ca de obicei, liber și se va face pe la poarta VIP a arenei.

După reunire, jucătorii Oțelului vor face antrenamente pentru reacomodarea la efort, iar pe 22 ianuarie vor intra în cantonament. De pe 1 februarie vor începe și jocurile amicale, primul fiind un meci test, ca mai apoi, pe 7 februarie, să întâlnească divizionara secundă Dacia Unirea Brăila.

Iată programul complet al perioadei de pregătire:

10 ianuarie: reunirea lotului
15-16 ianuarie: vizita medicală
22 ianuarie: cantonament pregătire fizică
1 februarie: meci școală
7 februarie: SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila
10 februarie: meci amical cu un adversar nestabilit
14-23 februarie: cantonament meciuri de pregătire

SC Oțelul a încheiat turului Ligii 3 pe locul 4 în Seria 1, la două puncte în spatele liderului Aerostar Bacău. Primul meci oficial al Oțelului din noul an este programat pe data de 3 martie, pe terenul concitadinei Metalosport, în etapa a 16-a a Ligii 3, Seria 1.

Foto: ascotelul.ro

Marius ANGHEL 05 Jan. 2018, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă