Oțelul a dat start pregătirii cu 24 de jucători. Munteanu: „Este un moment zero”

Autori: Marian CĂPĂȚÎNĂ, Marius ANGHEL Publicat: 15 Jul. 2015, 22:31 Actualizat: 15 Jul. 2015, 22:32 Pregătiri, amicale
Oțelul a dat start pregătirii cu 24 de jucători.  Munteanu: „Este un moment zero”

La FC Oțelul, miercuri după-amiază, la baza „Zoltan David” (ex-Ancora) a avut loc reunirea lotului, la câteva ore după ce clubul s-a înscris la FRF în liga a doua, a 12-a echipă care a făcut acest pas până acum, cu cinci zile rămase până la expirarea termenului limită. În urmă cu patru ani, primul antrenament după vacanță se desfășura cu carul de transmisie al TVR, exact în timpul în care avea loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, cu Oțelul în urne.

Imagine elocventă a decăderii, la antrenamentul de miercuri seară, supervizat din tribună de antrenorul Florin Marin și condus de secundul Daniel Florea, au participat 24 de jucători, dintre care 12 sunt juniori A și doi juniori B: Ștefan Bordeianu, Daniel Vicol (portari), Rareș Oprea, Ruben Codreanu, Marius Manea, Costin Serea, Ionuț Codreanu, Alexandru Istrate, Ionuț Chiriac, Cosmin Petică, Alexandru Perju, Mădălin Blănaru, Ciprian Voicu, Antonio Sefer, Lucian Murgoci, Andrei Marus, Robert Tătar, Mihai Adăscăliței, Daniel Dajbog, Cosmin Stoian, Eduard Dumitru, Iulian Negoescu, George Bârlădeanu, Ionuț Constantinescu.

Portarul Hotoboc a lipsit motivat, fiind învoit pentru trei zile. Nici Moglan nu a venit, el fiind încă în recuperare după o accidentare. A revenit și atacantul Chipirliu, care n-a intrat la antrenament, tot pentru că nu este complet refăcut după o accidentare. „Este un moment zero, vom încerca să mai aducem 7-8 jucători cu experiență, dacă se dorește promovarea. Oțelul este condamnată să promoveze încă din primul an, pentru alt obiectiv noi nu vom rămâne aici. Sunt convins că Florin Marin va crea o echipă competitivă, deja a promovat mulți tineri și are capacitatea de a lucra cu ei”, a declarat team-managerul Cristian Munteanu.

La reunire au fost prezenți în jur de 50 de suporteri, care au avut o lungă discuție cu administratorul special Vlad Răpișcă.

Totodată, surse din cadrul clubului ne-au dezvăluit că se încearcă construcția unei tribune suplimentare de 100 de locuri pentru galeriile oaspete, sperându-se astfel să se obțină omologarea și a juca la Galați meciurile din liga secundă.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Autori: Marian CĂPĂȚÎNĂ, Marius ANGHEL Publicat: 15 Jul. 2015, 22:31 Actualizat: 15 Jul. 2015, 22:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă