Oprescu: „Sunt mulțumit de cum răspund băieții la antrenamente”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:18 Pregătiri, amicale
Oprescu:** „Sunt mulțumit de cum răspund băieții la antrenamente

Lotul divizionarei secunde se află în plin stagiu centralizat, ce se desfășoară în stațiunea montană Poiana Brașov.

Jucătorii pregătiți de antrenorul Dan Oprescu au programate două antrenamente pe zi, primul având un caracter tehnico-tactic, celălalt fiind fizic.

Dan Oprescu s-a arătat mulțumit de modul cum se pregătesc elevii săi, după acest stagiu montan aceștia urmând să înceapă seria jocurilor de verificare.„Totul decurge bine, sunt mulțumit de cum răspund băieții la antrenamente. Beneficiem de condiții foarte bune și putem să ne facem liniștiți ședințele de pregătire”, a spus Oprescu.

Acesta nu a programat niciun meci de verificare în acest cantonament, pentru a evita accidentările, și a explicat care este starea de sănătate a jucătorilor Quist și Ene.

„În cantonament nu am programat niciun joc de verificare, dar o să jucăm după revenirea în localitate cu Sportul Vișina Nouă, testul cu formația din Vâlcea fiind sub semnul întrebării, după schimbările care se fac la nivelul echipelor din județul vecin. Mă bucur că nu sunt accidentări. Avem probleme doar cu Ene și Quist, care au fost trimiși acasă pentru a-și continua investigațiile medicale, ca să știm ce avem de făcut pentru o refacere cât mai rapidă. Quist are o accidentare mai veche, iar Ene s-a resimțit la începutul pregătirilor. Atacantul a făcut un control la genunchi și se pare că are o leziune la menisc, dar nu este ceva grav. Ne-am bucura să contăm pe tot lotul la începutul sezonului”, a spus Dan Oprescu.

Lotul echipei ALRO Slatina: Mogoșanu, Ghiță, Marincău, Mihai Căpățână, Florin Ștefan, Bancu, Vîlcică, Siminic, Huțanu, Pavel, Gligor, Ignea, Drăghici, Anghelina, Quist, Francis Agbleta, Ene, Cosmin Căpățână, Prisăceanu, Bugiu, Giurcă, Crușoveanu, Cuedan, Scheau, N”Kongue și Joseph Apeaning. Antrenor: Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă