Oprescu: „Nu este obligatoriu să ai 18 jucători pe foaia de joc”

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 20:13 Pregătiri, amicale
Oprescu: „Nu este obligatoriu** să ai 18 jucători pe foaia de joc

FC Olt Slatina a susținut un meci de pregătire, miercuri, pe stadionul din Piatra-Olt, în compania formației clujene, Atletic Olimpia Gherla. Antrenorul divizionarei secunde a trimis în teren jucătorii care au evoluat puțin sau deloc în meciurile de verificare. La pauză tabela de marcaj arăta scorul de 3-0 pentru jucătorii pregătiți de Dan Oprescu, „reușitele” fiind semnate de Alex Marin, care a marcat de două ori, și Sălăjan. În repriza secundă, jocul a fost tratat cu superficialitate, oaspeții reușind chiar să înscrie în poarta juniorului Perșinaru, aflat între buturi.

„Atitudinea, acolo este problema în permanență”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, continuă să tragă semnalul de alarmă asupra atitudinii unora dintre jucători. Tehnicianul a declarat că ia în calcul varianta de a lua în lot mai puțini jucători decât permite regulamentul la meciurile oficiale.

„Nu m-a convins nimeni că merită să fie în lot pentru meciul cu UTA. A fost un joc slab, jucători care tratează superficial aceste meciuri, atitudinea mă deranjează, acolo este problema în permanență. Nu este obligatoriu să ai numărul de 18 pe foaia de joc, numai cine merită. De acum încolo așa va fi. Dacă nu merită, iar numărul de locuri de 18 nu se completează pe foaia de joc, nu vor intra. Vor fi 15, 16 în lot. Nu mă interesează doar golurile, contează și alte aspecte. Am urmărit câțiva juniori de la echipa adversă, mi-au lăsat o impresie bună, este posibil să-i luăm, să-i mai urmărim, sunt trei jucători foarte tineri. Perșinaru trebuie să-și facă treaba în primul rând foarte bine la juniori, pentru că în ultimele două meciuri nu a făcut ce trebuie, așa că sunt nemulțumit din punctul acesta de vedere”, a declarat Oprescu.

FC Olt Slatina: Bugiu (Perșinaru), Dima, Irimescu, Șerban, Cuedan, Vigariu, Vâlcică, Roșca, Anghelina, Sălăjan, Marin. Au mai jucat: Șerban, Bâră (juniori), Chircan, Polgar.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 20:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă