Oprescu: „În continuare ratăm foarte mult”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 14:40 Pregătiri, amicale
Oprescu:**

Dacă după meciul cu CS Mioveni, antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, la finalul testului cu Minerul Motru, câștigat cu scorul de 4-0, tehnicianul a avut ce să le reproșeze elevilor săi.

Acesta s-a arătat ușor dezamăgit de implicarea în joc, mai ales în prima parte a întâlnirii. „Sunt nemulțumit de atitudinea arătată în prima repriză, când am tratat superficial ambele faze, atât cea de atac, cât și apărarea. În continuare ratăm foarte mult, rămâne veșnica noastră problemă”, a precizat Oprescu.

În amicalul cu Minerul Motru, tehnicianul divizionarei secunde a rulat aproape întreg lotul. Nu au făcut deplasarea Cuedan, Quist, Siminic și Drăghici, jucători aflați în perioada de recuperare.

Gligor: „S-a jucat destul de bine în amicale, dar cu toții așteptăm meciurile oficiale”

Purtătorul banderolei de căpitan al celor de la FC Olt, Alin Gligor, este de părere că primele amicale ale iernii au fost destul de utile. Slătinenii mai au de disputat o serie de meciuri de pregătire, până la începerea stagiunii de primăvară, așteptată cu interes de către jucători.

Gligor consideră benefice primele teste susținute de la revenirea din cantonamentul montan. Fundașul central a catalogat victoria cu Minerul Motru, din jocul de pregătire susținut marți, ca fiind una de moral. „Când câștigi, te simți bine, sper să nu ne oprim nici în campionat, însă atunci va fi altceva, nu vor fi deloc meciuri ușoare. S-a jucat destul de bine în aceste amicale, eu spun că am făcut jocuri bune, cu toții așteptăm meciurile oficiale, când sper să câștigăm cât mai multe puncte”, a declarat jucătorul de bază al grupării slătinene.

„Orice meci este foarte greu”

Fundașul central al celor de la FC Olt se așteaptă la un retur aprig disputat. Căpitanul slătinenilor crede că niciun meci nu va fi ușor, indiferent de adversar. Mai mult, acesta este convins că inclusiv meciul cu Minerul Motru, echipă pe care au învins-o de fiecare dată, va fi greu.

„În tur, după ce am dat gol, ne-am descătușat, dar orice meci va fi foarte greu, din punctul meu de vedere. Sper să avem un parcurs bun, să ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Gligor.

Startul stagiunii de primăvară se va da pe 1 martie. În primul meci oficial, FC Olt Slatina va primi vizita Universității Craiova. Până atunci, slătinenii vor mai disputa alte câteva jocuri amicale, ultimul fiind programat pe 23 februarie, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă