Onoare salvată peste graniță: UTA a învins în deplasare pe ungurii de la Gyula

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 08:32 Pregătiri, amicale
Onoare salvată peste graniță:** UTA a învins în deplasare pe ungurii de la Gyula

Spre deosebire de cei rămași în țară și învinși cu 4-0 de FC Caransebeș, cealaltă jumătate a trupei arădene s-a întors triumfătoare din Ungaria. Condusă de Radu Anca, o UTA ceva mai tânără a trecut cu 4-2 de Gyulai Thermal FC, divizionară terță din țara vecină, cu goluri arădene înscrise de Silaghi, Vlad, Bulza și Leucuța.

Bodea – Ad. Popa, Cotoc, Filaret, Suslak – Leucuța, Dobrean, Wild, Vlad – Silaghi, Bulza a fost echipa de start, pe parcurs a mai intrat Ghergar.

Timișoreanul Silaghi e la primul gol pentru UTA, aspect remarcat și de team-managerul Codru Grădinariu. „Un antrenament foarte bun, mă bucur mult că a înscris Silaghi. Scopul a fost să aibă toți meciuri în picioare. În meciurile de pregătire urmărim să ajungă toți la un efort optim, se încearcă mai multe variante pentru a găsi formula potrivită și încă se acumulează. Unele rezultate sunt foarte bune, se mai întâmplă și sincope, ca oricărei echipe în perioada precompetițională. Abia aștept începerea campionatului, după o perioadă foarte lungă în care poate fi foarte dificil să ții jucătorii concentrați în absolut fiecare moment. Deși nu caut scuze”, a spus Grădinariu, referindu-se la ambele meciuri disputate sâmbătă de UTA.


Sursa: Sport Arad
Foto: Facebook Gyula

 

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 08:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă