Oltenii joacă sâmbătă cu Yonsei în loc de Neftekhimik

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 08:25 Pregătiri, amicale
Oltenii joacă sâmbătă cu Yonsei** în loc de Neftekhimik

Universitatea va întâlni o echipă sud-coreeană în ultimul test din stagiul de la Lara. Dacă inițial cel de-al doilea amical al cantonamentului din Lara era stabilit cu Neftekhimik, o modificare de ultim moment survenită în programul rușilor i-a făcut pe conducătorii noștri să se reorienteze rapid, astfel că Universitatea va avea un meci-test cu Yonsei, echipă din Coreea de Sud.

Aflați de mai mult timp în Antalya, sud-coreenii au jucat în ultima săptămână cu Genclerbirligi (0-3), dar și cu Metalurg Zaporoje (0-1). Meciul de sâmbătă dintre Universitatea și Yonsei se va disputa pe stadionul complexului Kervanasaray și va începe la ora 15:30

Silviu Lung i-a „rupt” pe portari

Mulțumit de ritmul pe care fotbaliștii olteni l-au menținut pe parcursul amicalului de miercuri cu Ravan Baku, Ovidiu Stîngă a programat joi un singur antrenament, de dimineață, al cărui principal scop a fost menținerea posesiei pe spații aglomerate. Portarii, însă, au muncit din greu la ședința de pregătire de joi dimineață. Ei nu au dezamăgit cu Ravan, doar că au cam șomat, meciul disputîndu-se doar într-un singur sens, spre buturile azerilor. După amiază, alb-albaștrii nu se vor mai deplasa la terenul de antrenament, avînd, în schimb, un program complex de refacere.

 

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 08:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă