Olimpia, victorie și eșec în amicalele cu echipele din Liga a IV-a Bihor

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 17:27 Pregătiri, amicale
Olimpia, victorie și eșec** în amicalele cu echipele din Liga a IV-a Bihor

Olimpia Satu Mare a obținut două rezultate diferite în cele două meciuri amicale susținute miercuri în Nyirbator, Ungaria. În fața echipelor din Liga a IV-a Bihor, jucătorii lui Tiberiu Csik au înregistrat o victorie, 6-1 cu Partium Oradea, și o înfrângere, 1-2 cu Crișul Sântandrei.

Împotriva echipei Partium au marcat Faur (de trei ori), Bujor (de două ori) și Sălăgeanu. Conform informatia-zilei.ro, în acest test au jucat: Anca – Burlacu, Bălău, Ioniță, Sălăgeanu, Micaș, Bic, Tilinger, Villand, Bujor, Faur, iar pe parcurs au mai intrat Cădar și Mark Csik.

După acest prim amical, Csik a apelat la jucătorii Fila (Șuta) – Munteanu, Mureșan, Heil, Iuhas, Schwartczkopf, Chivari, Onicaș, Lukacs, Feier și Tilinger pentru confruntarea cu Crișul. De această dată s-a pierdut cu 1-2, unicul gol al sătmărenilor fiind marcat de Onicaș.

Următoarele meciuri amicale pentru sătmăreni sunt programate sâmbătă. La Kisvarda, va susține două jocuri cu echipa din localitate, de la ora 12.00 și 14.00, urmând ca duminică să joace cu Sânmartin la Salonta de la ora 10.00, și cu ASU Poli Timișoara, în Timișoara, de la ora 17.00.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 17:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă